Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

RESIDENCE CLEO, Lido degli Estensi, Italija - 349 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Uporaba plavalnega bazena z ležalniki in s senčniki

RESIDENCE CLEO, Lido degli Estensi, Italija - 349 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Uporaba plavalnega bazena z ležalniki in s senčniki

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Residence Cleo je novi apartma hotel, le 400 metrov oddaljen od centra Lido degli Estensi. Nasproti njega je turistično pristanišče “Marina degli Estensi”. To je del Jadranske obale v Lidi di Comamchiu, v osrčju Po Delta parka. Zahvaljujoč prijetni lokaciji je hotel s svojimi 37 apartmaji idealen kraj za družine z otroki in mlade ljudi, ki se radi zabavajo. Dobro opremljeni apartmaji se nahajajo od pritličja do 4. nadstropja in lahko namestijo od 2-6 ljudi.


Apartma za 2 osebirazpolaga s 2 sobama: dnevno sobo s kavčem, majhno kuhinjo z mikrovalovnopečico, hladilnikom, pomivalnim strojem, pralnim strojem, spalnico in kopalnico. Uživatelahko tudi na veliki terasi z žarom. Apartmaji so klimatizirani, opremljeni skablovsko TV, sefom in brezžičnim internetom. Svoj avtomobil pa lahko parkiratepred stavbo.


Le 800 metrov stran od hotela lahko najdete plažo z barom, z restavracijo s prigrizki, z ležalniki in senčniki.


Med počitnicami je sproščanje in užitek ob tem seveda najbolj pomembno. Fitnes soba ima najbolj popularno opremo: kolesa, ležeča kolesa, veslanje, steper, tekaško stezo in opremo za krepitev mišic. V hotelu je tudi bazen, dolg 24 metrov in širok 9 m, globok pa 150 centimetrov.  Okrog bazena je območje z velikim solarijem s posteljami, ležalniki in senčniki. V notranjem bazenu je tudi območje s hidromasažo z vodnimi curki za vratno masažo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.