Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Profesionalni SET ZA MANIKURO z UV lučko 36W

Profesionalni SET ZA MANIKURO z UV lučko 36W

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lepi in urejeni nohti so ključnega pomena za nas dame - naj bodo dolgi ali kratki, nohti morajo biti negovani, saj so ena izmed stvari, ki jih ljudje vedno opazijo. Ne belite si glave, kako do lepih nohtov - za vas imamo rešitev - profesionalni set za manikuro!
Profesionalni set za manikuro, s številnimi dodatki in 36W UV žarnico. Vsebuje VSE, kar potrebujete za urejanje umetnih ali naravnih nohtov. Set za manikuro je tudi odlična ideja za darilo!
Set vsebuje pestro paleto pripomočkov za urejanje nohtov. V njem boste našli vse od 36W UV lučke, prozornega gela, french gela v beli in roza barvi, transparentnega gela za dodelavo, barvnega in zakjljučnega gela, končnega laka, lepila za konice in 300 konic pa do sredstva za razmaščevanje in čiščenje, škarij za rezanje konic, ravnih in zaobljenih pilic za nohte, čistilne krtačke, polirnega bloka, lesenih paličic za obnohtno kožico, dekoracije za okrasitev nohtov, odstranjevalca laka za nohte, vatic, sredstva za lažjo namestitev konic, primerja, ščetke za odstranjevanje umazanije, nalepk za podaljšanje nohtov, odstranjevalca in odstranjevalca konic.
Je sploh še potrebno kaj več?


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.