Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

50-minutna TAJSKA MASAŽA CELEGA TELESA z AROMATIČNIMI OLJI, ki se izvaja v centru UBON THAI v Ljubljani

50-minutna TAJSKA MASAŽA CELEGA TELESA z AROMATIČNIMI OLJI, ki se izvaja v centru UBON THAI v Ljubljani

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Podarite sebi ali svojim najdražjim edinstveno razvajanje s tajsko masažo! Lahko pa podarite masažo in zagotovo boste razveselili svojo drago ali dragega.
Vzhodne kulture se pomembnosti telesa zavedajo veliko bolj kakor razviti Zahod. V svetu, kjer sta delo in hitrost najbolj cenjeni lastnosti, katere puščajo na naših telesih vidne posledice, kot so stres, spremembe na koži in podobno, si je nujno potrebno vzeti čas zase in za sprostitev.
Tajska masaža ponuja naravno zatočišče pred hitrim tempom življenja. Zato je današnja ponudba v enem izmed najbolj znanih salonov tajskih masaž UBON THAU, odlična ponuda za vse, ki se želite za slabo urico potopiti v svet doživetja in razvajanja. V centru Ubon Thai, kjer vas čaka 50-minutna tajska masaža z aromatičnimi olji, se boste popolnoma sprostili in obnovili energijo. Tajska masaža spodbuja krvni obtok, sprošča napete mišice, ustvarja prijetno počutje, sproščenost in vse to se doseže s tradicionalnim tajskim načinom masiranja.
Za sprositev telesa in duha priporočamo masažo z dodatkom aromatičnih olj, s tehniko glajenja in spodbujanja akupresurnih točk. Ta pomirujača in nežna, a hkrati učinkovita masaža izkoristi vse sestavine eteričnih olj, da delujejo na kožo in vas s svojimi prijetnimi vonjavami pa sprostijo telo in duha. pričakali vas bodo izkušeni maserji v prijetnem ambientu.
Zagotovite sebi ali podarite bližnjim razvajanje s tajsko masažo in se rešite raznih tegob, prepustite se užitku in vaše telo in um bosta kot prenovljena, vi pa pripravljeni na nove izzive.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.