Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

WELLNESS HARMONIJA, Mengeš, Slovenija - 109 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x neomejeno savnanje za 2 osebi (tri savne, sadje, čaj)

WELLNESS HARMONIJA, Mengeš, Slovenija - 109 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x neomejeno savnanje za 2 osebi (tri savne, sadje, čaj)

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne vrednotite svojega življenja le po uspehih in neuspehih na svoji poti, uživajte v drobnih trenutkih, ki vas osrečujejo, krepijo, zdravijo, umirijo in polepšajo. Wellness ni zdravilo, je način življenja. Privoščite si sproščujoč oddih v Wellness Harmoniji!


Odločitev je vaša, v centru pa poskrbijo za vse ostalo: sprostitev, nego ter telesno pripravljenost. In ne samo to, popeljejo vas v daljne dežele in za trenutek izpolnijo sanje! Za vas so pripravili koktejl dišav, glasbe, lepote, intimnosti in užitkov. Prav na vas čakajo roke, ki vam bodo odnašale skrbi, utrujenost in bolečino. Odhajali boste zadovoljni, prerojeni in polni moči.


V Centru Harmonija so pripravili pestro ponudbo različnih razvajanj, ki vas bodo z vašimi najdražjimi še bolj zbližali in okrepili vaš odnos. Prostori so prilagojeni kar največji intimnosti. Kopel, ki si jo lahko s partnerjem privoščite pred obiskom sveta savn, blagodejno vpliva na razbremenitev telesa. V soju sveč vas bomo pogostili s penino in posebej za vas ustvarili prijetno vzdušje za romantične trenutke s partnerjem.


Wellness center Harmonija je zasnovan po FENG SHUI metodi, kjer se združuje najsodobnejša medicinska tehnika in modrost tradicionalne kitajske znanosti. Razprostira se na 650 kvadratnih metrih površine in je razdeljen na 3 sklope.


Prenočevanje je možno v 12 sodobno opremljenih sobah kategoriziranih s 3***, od katerih je 6 dvoposteljnih in 6 galerijskih sob za 3 osebe. Skupna kapaciteta je 30 ležišč. Vse sobe so ogrevane, imajo hladilnik, klimatsko napravo in kabelsko televizijo. Pri galerijskih sobah je kot tretje ležišče na voljo kavč, ki ga lahko uredimo, kot posteljo. V sobah je gostom na voljo brezžični internet (wireless).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.