Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

37-delno električno ORODJE SILEN Gladiator multitool v priročnem kovčku - NATANČNO, HITRO, MOČNO, VARNO in omogoča doseg TEŽKO DOSEGLJIVIH PREDELOV in KOTOV

37-delno električno ORODJE SILEN Gladiator multitool v priročnem kovčku - NATANČNO, HITRO, MOČNO, VARNO in omogoča doseg TEŽKO DOSEGLJIVIH PREDELOV in KOTOV

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z nakupom prejmete


  • 37-delni komplet večnamenskega orodja v priročnem kovčku SILEN Gladiator multitool
  • Slovenska navodila za uporabo
  • 12-mesečno GARANCIJO
  • Prihranek pri RENOVACIJI hiše, stanovanja, vikenda...
  • Nadomesti različne vrste žag, brusilnikov, rezalnikov, rezkarjev,...

Podrobnosti


Zakaj bi plačevali različne mojstre, ko pa se tovrstnega dela lahko lotite sami? Pa še sproščujoče in zabavno je lahko! Postanite sam svoj mojster in prenovite svoj dom s pomočjo električnega večnamenskega orodja Silen Gladiator multitool, s katerim bo prenova doma od sedaj naprej preprosto opravilo!

Z večnamenskim 37-delnim setom za prenovo doma boste opravili katerokoli hišno delo izredno hitro in preprosto. Gladiator združuje vsa potrebna orodja, ki jih potrebujete za prenovo vašega stanovanja ali hiše, saj naprava nadomesti različne vrste žag, brusilnikov, rezalnikov, rezkarjev ... V njem se skriva kar 5 orodij, ki jih vsak domači mojster potrebuje za hitro, varno, močno in natančno delo!

37-delni set boste prejeli v ličnem kovčku, kar vam omogoča enostavno shranjevanje in ponovno uporabo izdelka. Orodje deluje na principu oscilacijein vam s kar od 15 do 22 tisoč nihajev na minuto  zagotavlja precizen rez. Moč oscilacije zagotavlja natančno rezanje, pri tem pa je Gladiator bistveno varnejši od drugih podobnih orodij. Orodje zaradi kombinacije najnovejših tehnologij zagotavlja natančen, hiter in gladek rez. Z njim boste dosegli prav vse kote, saj omogoča obdelovanje hišnih kotov in težje dosegljivih predelov. S pomočjo Gladiatorja in njegove dovršene oblike, namenjene dostopnosti težjih delov, boste dosegli in olepšali prav vsak kotiček v vašem stanovanju ali hiši.

Z njim boste lahko enostavno rezali les, keramiko, kovino, plastiko, kamen, vse vrste talnih oblog in preprog, pilili, brusili, gladili, strgali ... Je odlično orodje,s katerim boste prihanili pri renovaciji hiše, stanovanja, vikenda ...

Zagotavlja vam visoko varnost, saj ima dvojno izolacijo. Poleg pa boste prejeli tudi 12-mesečno garancijo in slovenska navodila za uporabo.

Orodje Silen Gladiator multitool je primeren za v vsako hišo ali stanovanje in z njim boste hitro in enostavno rešili marsikatero težavo v vašem domu!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.