Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Bon v vrednosti 400€ za fotografiranje POROKE pri priznani modni fotografinji Nini Žnideršič

Bon v vrednosti 400€ za fotografiranje POROKE pri priznani modni fotografinji Nini Žnideršič

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


UJEMITE TRENUTKE VAŠEGA ŽIVLJENJA NA FOTOGRAFIJI! Prihaja dan, ko se bosta vajini poti združili v eno? Ne pozabite niti trenutka enega izmed najpomembnejših dni v vašem življenju in ga za vedno ovekovečite s priznano modno fotografinjo Nino Žnideršič.
Poročni dan je gotovo eden izmed najpomembnejših dni v vašem življenju - o njem sanjate, se o njem pogovarjate in ga skrbno načrtujete, vse do zadnje podrobnosti. Prava izbira poročnega fotografa, ki bo za vedno ovekovečil vsak trenutek tega dne, je torej ključnega pomena. Fotografije bodo dragocen spomin, ki bo vam, vašim otrokom, vnukom... prinesel nasmešek na obraz.
O FOTOGRAFINJI: Nina Žnideršič je priznana modna fotografinja, ki jo novinarska peresa označujejo kot slovensko Annie Leibovitz. S svojo izredno senzibilnostjo, umetniškim pristopom ter neizmerno predanostjo svojemu poklicu je dokazala, da ji skoraj ni para na tem področju, pa naj si bo to modna, portretna, družinska, poročna ali dokumentarna fotografija. Od sedaj je na voljo tudi za vas, da vas popelje v svet glamurja, visoke estetike ter skupaj z vami ustvari nepozabne spomine.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.