Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3-dnevni oddih (2 nočitvi) na morju v Apartmajih Crikvenica za 2 osebi (do 31.03.2017)

3-dnevni oddih (2 nočitvi) na morju v Apartmajih Crikvenica za 2 osebi (do 31.03.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Si želite ogledati Crikveniški karneval? Ne veste kam za Valentinovo? Ali pa potrebujete le malce oddiha ob morju? Presenetite svojo ljubljeno osebo in se z njo odpeljite čez mejo, v prečudovito Crikvenico, ki je od Ljubljane oddaljena le dobri 2 uri.
Čudovit dopust v apartmajih v Crikvenici, ki se nahajajo na mirni lokaciji samo 400 m od centra mesta in 400 m od glavne plaže (peščena) ter plaže Crni Mol (gramozna).
V Apartmajih boste lahko 3 dni uživali in se relaksirali na morju! Vsi apartmaji so polno opremljeni in imajo TV, wi-fi internet, klimatsko napravo. Lahko se sprostite v vrtu ali na eni izmed teras s čudovitim pogledom na zaliv in otoke. 
V prečudovitem zelenem vrtu lahko uživate v igri s svojimi otroki, hišnimi ljubljenčki, pripravljate dobrote na žaru ali pa se sprostite ob dobri knjigi. 
Crikvenica, ki je najbolj znano turistično središče s klimatskim zdraviliščem v Kvarnerju, vas bo očarala s svojo zgodovino in lepoto. Ugodna klima je primerna prav za zdravljenje dihal in je tako priporočljiva za astmatike ter vse, ki imajo kakršnekoli raspiratorne težave. »Skočite« do bližnje Crikvenice in se sprostite ob šumu morja in petju čričkov v kraju, ki ima kar 2.500 sončnih ur na leto!
V Cirkvenici vam ne bo dolgčas saj je izredno turistično usmerjeno mesto z veliko bari, gostilnami, vam ponuja obilo možnosti za zabavo in druženje. Crikvenica je tudi odlično izhodišče za kratke izlete in sprehode ob morski obali.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.