Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SPODNJA MAJČKA za OBLIKOVANJE POSTAVE - izjemno udobne, brezšivne in kvalitetne SPODNJE MAJČKE "Genie Shaper Bra 3v1 " v beli, črni in bež barvi

SPODNJA MAJČKA za OBLIKOVANJE POSTAVE - izjemno udobne, brezšivne in kvalitetne SPODNJE MAJČKE "Genie Shaper Bra 3v1 " v beli, črni in bež barvi

64%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Predstavljamo vam spodnjo majčko 3 v 1 - majčka + modrček + oblikovanje postave, katere ne boste nikoli več želeli sleči! 
Pozabite na neudobne modrčke in spodnje majčke, ki se ohlapno prilegajo vašemu telesu in pozdravite izjemno udobno, brezšivno in kvalitetno spodnjo majčko, katero boste v trenutku vzljubili.
Genie Shaper Bra 3v1 vam pomaga do vitkejšega videza, z njim boste dosegli postavo idealne ženske. Znebite se nezaželenih izboklin in vidnih maščob.
Spodnja majčka je zasnovana za vse ženske, ki se želite v spodnjem perilu počutiti udobno in svobodno. Majčka se prilega vsaki postavi in obenem oblikuje vaš prsni koš in trebuh. Zasnovana je tako, da daje zanesljivo oporo in udobje vašim prsim ter vam tako omogoča brezskrbno gibanje.
S spodnjo majčko boste vedno urejene in privlačne in jo lahko nosite tako pod dnevnimi, kot poslovnimi ali večernimi oblekami.
V kompletu boste prejeli 1 x spodnjo majčko v črni, beli ali bež barvi. Na voljo imate več različnih velikosti, in sicer S, M, L, XL in XXL. Če niste prepričani ali bi izbrali manjšo ali večjo številko, vam priporočamo, da izberete večjo številko.
Spodnja majčka ima široke naramnice in je brez šivov, tako da se boste lahko brezskrbno in udobno posvetili bolj pomembnim stvarem in uživali brez neprijetnega tiščanja.
Nič več ne boste imeli blazinic na hrbtu zaradi neprimernih modrčkov. Majčka bo pod obleko neopazna, zagotavlja tudi zaščito pred mrzlimi dnevi. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.