Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vikend za nosečnice: 3 dni s POLNIM penzionom, strokovnim vodenjem in kotizacijo le 99 €

Vikend za nosečnice: 3 dni s POLNIM penzionom, strokovnim vodenjem in kotizacijo le 99 €

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Biti mama - nosilka življenja je najlepša stvar in privilegij. Ker so bodoče mamice pogosto pod stresom in imajo veliko vprašanj, hkrati pa se želijo dobro pripraviti na porod in materinstvo, so v Zavodu ŽIV!M pripravili vikend za...


    
Kaj ponudba vključuje?
Vikend za nosečnice.2x nočitev v dvoposteljni sobi s kopalnico,2x POLNI penzion (zajtrk, kosilo, večerja),strokovno vodenje,in kotizacija.Vikend za nosečnice bo potekal v Centru Mariapoli Spes - Upanje, na Planini pri Rakeku.Termin: od 17.3.2017 do 19. 3. 2017.Pričetek v petek ob 17.30 uri in zaključek v nedeljo ob 14.00 uri.Vsebine vikenda najdete pod Opis ponudbe.Potrdilo velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 17.3.2017.Opis ponudbe
Biti mama - nosilka življenja je najlepša stvar in privilegij. Veselimo se z vami vašega pričakovanja! Ker so bodoče mamice pogosto pod stresom in imajo veliko vprašanj, hkrati pa se želijo dobro pripraviti na porod in materinstvo, saj novi otroček, ki prihaja v njihov dom, prinaša spremembe in včasih občutek negotovosti, vas vabijo na vikend, kjer bodo lahko odgovorili na marsikatero vaše vprašanje in se boste zraven tudi sproščale in zabavale.
Kakšne so vsebine vikenda za nosečnice? Pogovarjale se boste o različnih temah:- Ženski cikel, pomen obdobij v življenju ženske. - Porod.- Začarani krog: strah – tesnoba - bolečina. - Dojenje. - Naravno urejanje plodnosti po porodu (FertilityCare). - Nošenje otroka v nosilkah. - Kako naj poskrbim zase?
Prisluhnile boste osebnih porodnim zgodbam, si privoščile telovadbo za nosečnice in profesionalno fotografiranje nosečnice (po želji), imele pa boste čas tudi za sproščen klepet in spoznavanje.
Se sprašujete, kaj boste pridobile, če preživite vikend v družbi Zavoda ŽIV!M? - informacije o nosečnosti, porodu in poporodnem obdobju, - razumevanje pomena in pomembnosti dobrega materinstva, ki se začne z nosečnostjo, - čas zase, za umiritev, razmislek, - bolj čutečo povezanost same s sabo, - druženje, klepet, prijateljstva z drugimi mamicami, - večje zaupanje vase in notranji mir, ki jim bo pomagal tudi pri grajenju zadovoljnega odnosa s partnerjem.
Pa ne le to! Vsaka nosečnica bo prejela tudi vrečko s privlačnimi darilci!
Z vami bodo: Kristina Kosmač, specializantka psihodinamske psihoterapije, Petra Mihalek Novak, dr. med. in mama 6 otrok Katarina Nzobandora, mama 3 otrok
Kot gosti pa se nam bodo pridružili: Simone Kindermann, certificirana porodna in poporodna doula in mama 5 otrok Mica Škoberne, iskreni.net, svetovalka za nošenje otrok v nosilkah, mama 4 sinov Ivanka Kržišnik, FertilityCare svetovalka in mama 4 hčera Klemen Lajevec, fotograf
Vikend za nosečnice bo potekal v Centru Mariapoli Spes - Upanje, na Planini pri Rakeku od 17. do 19. 3. 2017, s pričetkom v petek ob 17.30 uri in zaključkom v nedeljo ob 14.00 uri. Nastanjene boste v dvoposteljnih sobah s kopalnico, v ceni je vključen tudi polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja), strokovno vodenje in kotizacija.
Plačajte le 20 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Vikend za nosečnice z vključenim polnim penzionom, strokovnim vodenjem in kotizacijo, vas bo stal le 99 €, namesto 148 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 20 €, preostali znesek 79 € plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na katarina@zavod-zivim.si in 040 577 468.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Center Mariapoli Spes - Upanje, Planina 3, Planina pri Rakeku.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 17.3.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 79 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Enoposteljna soba 20 €.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni,s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Zavod ŽIV!M Kontaktni podatki:katarina@zavod-zivim.si in 040 577 468 Lokacija ponudnika: Tržaška 90 h, 1370 Logatec
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.