Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

NOTRANJE IN ZUNANJE ROČNO AVTOPRANJE, PRANJE PODVOZJA Z VOSKANJEM + MOŽNOST MENJAVE PNEVMATIK ALI GLOBINSKEGA KEMIČNEGA ČIŠČENJA: AC Zvezda, Ljubljana, AKCIJA 8.80€ namesto 25€!

NOTRANJE IN ZUNANJE ROČNO AVTOPRANJE, PRANJE PODVOZJA Z VOSKANJEM + MOŽNOST MENJAVE PNEVMATIK ALI GLOBINSKEGA KEMIČNEGA ČIŠČENJA: AC Zvezda, Ljubljana, AKCIJA 8.80€ namesto 25€!

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • PONUDBA VKLJUČUJE: ročno notranje in zunanje pranje avtomobila z voskanjem, pranjem podvozja, premaz platišč in gum + premaz armature in usnjenih delov v notranjosti
  • Delovni čas od pon - pet 8:00 do 18:00, sobota od 8:00 - 15:00 ure.
  • Obvezna rezervacija termina na http://ac-zvezda.naroci.me 
  • Za informacije lahko pokličete tudi na tel: 031/ 360 361 od 9:00 do 16:00 ure, od ponedeljka do petka. Če se ne oglasimo pošljite sms in poklicali vas bomo nazaj !
  • kupon je veljaven do 1.05.2017
  • Zunanje čiščenje zajema: predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila.
  • Notranje čiščenje zajema: sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih, ter čiščenje stekel s čistilom.

Ker lahko brezhibno čistočo našega jeklenega konjička dosežemo z ročnim ali strojnim pranjem, se postavlja vprašanje, ali sta oba načina enako prizanesljiva do laka? Ker strokovnjaki opozarjajo, da pranje v avtomatskih pralnicah nedvomno pusti sledi, predvsem na temnejših vozilih, vas vabimo v Avtopralnico Zvezda, kjer bodo z ročnim pranjem poskrbeli za brezhibno čistočo tako notranjega kot zunanjega dela vozila.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.