Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Vila Prešeren 4*: Romantični pobeg na Bled, z vključeno 3-hodno večerjo in steklenico penine le 89 €

Vila Prešeren 4*: Romantični pobeg na Bled, z vključeno 3-hodno večerjo in steklenico penine le 89 €

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sladki pobeg na Bled in sprostitev v čudoviti Vili Prešeren ob jezeru. 2 dni z vključenim zajtrkom, 3-hodno večerjo, steklenico penine (0,75 l) ter popustom za kopanje v Wellnessu Živa za 2 osebi, tokrat le 89 €, namesto 154 €!...


        
Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v manjši dvoposteljni ali standard dvoposteljni sobi za 2 osebi,1x zajtrk za 2 osebi.1x večerja s 3 hodi za 2 osebi.Steklenica penine (0,75 l) v sobi.UGODNOST za goste Mestoidej:20% popust na kopanje v Wellnessu Živa za 2 osebi.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2017.Opis ponudbe
Slovenija ima en sam otok, a je ta s svojo samosvojostjo privlačnejši od marsikaterega otočja. V zavetju slikovitih gora kraljuje sredi alpskega jezera. S svojo očarljivostjo je že stoletja simbol Bleda, v katerega se radi vračajo gostje z vsega sveta.
Vila Prešeren leži pod grajsko pečino tik ob bregu slikovitega Blejskega jezera. V Vili Prešeren, ki spada med tradicionalne blejske vile 19. stoletja, nudijo osem udobnih, modno opremljenih hotelskih sob. Vse sobe imajo kabelsko televizijo, telefon, minibar in kopalnico s prho.
V restavraciji strežejo slovenske in mednarodne jedi ter bogato izbiro kakovostnih vin in domačih tort. S terase restavracije se odpira čudovit razgled na edinstven Blejski otok.
Izkoristite dan tudi za obisk bližnjega Wellnessa Živa v Hotelu Golf in si privoščite nepozabno sproščanje. Ekskluzivno za kupce Mestoidej smo pripravili 20% popust na kopanje v Wellnessu Živa.
Plačajte le 15 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih na Bledu v sobi z vključenim polpenzionom, za 2 osebi, vas bo stal le 89 €, namesto 154 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 15 €, preostali znesek 74 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na  vila.preseren@sportina-turizem.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Veslaška promenada 14, 4260 Bled.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 27.12.2016 ter od 3.1.2017 do 31.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 74 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa : 1,27 €/osebo/noč. Doplačilo za otroka nad 14 let: 20 €/otrok/noč - nadgradnja v apartma (z zajtrkom).Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Vila Prešeren 4* Kontaktni podatki: vila.preseren@sportina-turizem.si Lokacija ponudnika: Veslaška promenada 14, 4260 Bled
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.