Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VALENTINOVO V HOTELU PARK SPLIT, Split, Hrvaška - 89 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

VALENTINOVO V HOTELU PARK SPLIT, Split, Hrvaška - 89 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Park je zgodba, ki si jo želite doživeti. Vsaj enkratv življenju. Je popolnoma prenovljen hotel, ki ponuja vrhunski standard inpredvsem edinstveno doživetje. Pri vhodu v hotel vas bo dočakal zvok piana izrestavracije, topel sprejem osebja in šampanjec dobrodošlice. Vse to je trenutek,ko se gost zave, da ga čaka nova, edinstvena zgodba.


Bivati v luksuznih sobah, čutiti pridih Sredozemlja, vendarhkrati uživati v sodobnem udobju, je posebno doživetje novega hotela. Hotel Parkvelikodušno ponuja nepozabno vzdušje in čustva. Kombinacija vrhunskihmaterialov, skladnost barv in art deco sloga, ki prevladuje v sobah inapartmajih, ustvarja prefinjen občutek razkošja in sprostitve.


Tik ob kongresnem centru, se nahaja Priska Spa by Filomena,ki je edinstven hrvaški Spa. Poleg jacuzzija in finske savne se tukaj nahajatudi luksuzna ’’Slana soba’’ za sprostitev. Masaže so najbolj iskana storitevgostov hotela, ki se po končanem tretmaju napotijo k uživanju v naboruvrhunskih čajev v vrtu Spa centra.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.