Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ciper, hotel Club Simena 3*: letalo iz Ljubljane + transfer do hotela + 7x nočitev z zajtrkom - ODHODI 14.6. - 30.9.2017

Ciper, hotel Club Simena 3*: letalo iz Ljubljane + transfer do hotela + 7x nočitev z zajtrkom - ODHODI 14.6. - 30.9.2017

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščite si nepozabne počitnice na Cipru.


Severni Ciper

Ciper je ena izmed zadnjih neokrnjenih, najlepših in najbolj priljubljenih otoških destinacij v Sredozemlju. Otok ima vse bistvene sestavine, sonca v izobilju, naravne lepote in čudovite peščene plaže, za popolne sproščujoče počitnice. Na voljo je veliko aktivnosti za vse starostne skupine; pare, družine z otroki, stare in malde. Otok ponuja tudi različne dejavnosti, kot so zgodovinske znamenitosti, sprehodi v naravi, opazovanje ptic, ogled želv, golf, potapljanje, jadralno padalstvo, jahanje, gorsko kolesarjenje ali jeep safari ture.

Počitnice na Severnem Cipru so nekaj kar morate doživeti vsaj enkrat v življenju - naj bo Riverside Garden Resort v mestu Kyrenia na Severnem Cipru, to leto vaša počitniška destinacija.

Hotel Club Simena *** se nahaja sredi bujnih vrtov, 1 km od sredozemske obale. Ponuja zunanji bazen in savno, čudovit pogled na goro Taygetus ter morje.​ Mesto Girne/Kyrenia je oddaljeno 20 km. Ob hotelu je na razpolago brezplačno parkirišče.
Hotel stoji na eni najbolje ocenjenih lokacij v mestu Vasilia! Ta nastanitev je odlično ocenjena za razmerje med ponudbo in cenami v mestu Vasilia.
Vse sobe so klimatizirane in opremljene s pridihom tradicionalnega ciprskega stila. Vključujejo zasebno kopalnico s sušilcem za lase ter kadjo, brezplačen brezžični internet in satelitsko televizijo.
Za zabavo so na voljo različne igre, kot so biljard, namizni tenis in mini golf, otrokom pa je namenjeno igrišče in poseben predel v bazenu s tobogani.

Riverside Garden Resort **** se nahaja blizu mesta Kyrenia v prelepem okolju pod obronki gora, v nedotaknjenem in mirnem raju, z nekaterim od najbolj spektakularnih vrtov na otoku.
Novi Riverside Premium Hotel sestavlja 84 luksuznih hotelskih sob z zakonsko posteljo in eno enoposteljno ter kopalnico. Sobe so klimatizirane in imajo balkon s pogledom na bazen ali čudovite vrtove. Vse sobe so oblikovane za zagotovitev udobja gostom na počitnicah na Severnem Cipru. Prav tako je na voljo nova restavracija, kjer gostje lahko uživajo v kulinariki. Zunaj sta dva bazena in vodni park s tobogani, savna, jacuzzi, prostor za masaže. Prav tako je na voljo jahanje in safari izlet z jeepom.
Letovišče vodi ciperska družina in je znano po svoji naravni in zelo prijazni atmosferi. Ponuja vse kar potrebujete za fantastične počitnice kot družina, par ali samostojni popotnik - kvalitetno namestitev, pestro ponudbo in prijazno osebje.

Hotel Pia Bella **** se nahaja 10 minut hoje od zgodovinskega pristanišča Kyrenia.
Vse sobe so klimatizirane in imajo balkon. V sklopu hotela vam nudijo 2 bazena s sladko vodo in masaže. Na voljo je 24-urna postrežba v sobi. Zunanji bazeni, ki imajo tudi območje za otroke, so obkroženi z oblazinjenimi ležalniki in palmami. Športne aktivnosti, ki se jih lahko udeležite, vključujejo igranje nogometa, namiznega tenisa, biljarda in pikada.

Privoščite si več za manj denarja.




Privoščite si nepozabne počitnice na Cipru.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.