Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Rogla, oddih v kočah Veverica za družine in samske: 2x nočitev za do 4 osebe - veljavnost do 24.12.2017

Rogla, oddih v kočah Veverica za družine in samske: 2x nočitev za do 4 osebe - veljavnost do 24.12.2017

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

ZIMSKE POČITNICE NA ROGLI v kočah Veverica.Do 50% popusta za najem in karte ter še mnogo več...


Vas mika oditi nekam, kjer bi se lahko zabavali in se imeli pravljično? Pa še tja, kjer vas nihče ne bo videl niti slišal. V neokrnjeno naravo vas vabijo pravljične VEVERIČKE s 4 apartmaji, kjer lahko preprosto počnete vse: se zabavate, družite, prirejate zabave, športate – smučate, sankate, plavate. Prostora je dovolj za vse, zato s seboj pripeljite tudi družino in prijatelje.

Apartmaji Veverica se nahajajo tik pod vrhom Rogle, na mirni jasi, v objemu smrekovih gozdov in prečudovite neokrnjene narave. Nahajajo se na nadmorski višini cca. 1400m, približbo 1km pod vrhom Rogle, v bližini smučišča Planja.

Rogla je tudi priznano KLIMATSKO ZDRAVILIŠČE, blažilni učinki klime na nadmorski višini 1.500m, na sončnih in zavetrnih legah so primerni za vse, ki imajo težave s pljučnimi boleznimi in motnjami dihal.

Apartma ima dobrih 40m2 in obsega predprostor, dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo, kopalnico z WCjem in spalnico. Ležišča: 1x zakonska postelja, 2x enojna postelja, dodatno raztegljivo ležišče v dnevni sobi (raztegljivi trosed). Oprema: v kuhinji sodobni kuhinjski pripomočki z vso posodo in kozarci ter čistilnimi sredstvi, hladilnik z zamrzovalnikom, steklokeramični štedilnik s pečico, grelnik vode, aparat za kavo, toaster, fen, LCD televizor + SAT TV, radio.

Posebnosti: invalidom prijazno, dovoljene domače živali, lastnik ne živi v objektu, govorijo angleško, govorijo hrvaško, družinam prijazno, dostop z avtomobilom do vrat apartmajev.

Ob pestri izbiri aktivnosti v zimski in poletni naravi je nepozaben dopust na Rogli zagotovljen. Še lepše bo, če vam ga popestri kakšna veverica ali dve, katerih ne manjka v bližini.

Privoščite si več za manj denarja.



ZIMSKE POČITNICE NA ROGLI v kočah Veverica.Do 50% popusta za najem in karte ter še mnogo več...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.