Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL PALACE PORTOROŽ, Portorož, Slovenija - 119 EUR - 1x nočitev v Double ali Twin Superior sobi s pogledom na park za 2 osebi, 1x razkošen samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL PALACE PORTOROŽ, Portorož, Slovenija - 119 EUR - 1x nočitev v Double ali Twin Superior sobi s pogledom na park za 2 osebi, 1x razkošen samopostrežni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zagotovo ste že slišali za Hotel Kempinski Palace. Sedaj imate odlično priložnost, da tudi vi doživite luksuz in udobje tega znanega hotela! Počutite se kot zvezda in si privoščite razvajanje v najprestižnejšem hotelu na slovenski obali, hotelu Kempinski Palace v Portorožu. Tukaj boste deležni ekskluzivne ponudbe in postrežbe na visokem nivoju, kot so jo nekdaj občutili visoki krogi ob obisku hotela. Sprostite se v razkošno opremljenih sobah in se razvajajte v Wellnessu Rose Spa.


Sodoben vrhunski hotel, obdan s čari tradicionalnega sveta, nudi svojim gostom dovršeno kulinariko v gourmet restavraciji Sophia, restavraciji Fleur de Sel, slaščičarni Forma Viva ter Kristalni dvorani s samopostrežnimi zajtrki do 12. ure. Za sproščene pogovore in večerne zabave hotel ponuja tudi več barov. Za dobro počutje hotel razpolaga še z Rose Spa centrom, vključno z notranjim in zunanjim bazenom, masažami in storitvami za nego telesa in obraza, savnami in fitnes centrom.


Kempinski Rose SPA ponuja luksuzne in kakovostne storitve v elegantno opremljenih prostorih, ki bodo očarali tudi najbolj zahtevne goste. Prepustite se raju na zemlji na več kot 1500 m2. Kempinski Rose SPA ponuja nepozabne trenutke s popolno revitalizacijo.Vzemite si čas zase. Sprostite telo in misli. Razvajajte se z lepotnimi tretmaji in znanimi kozmetičnimi znamkami. Čista ekstravaganca od glave do pete! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA