Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LIFECLASS HOTELI, Portorož, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 4* hotela za 2 osebi, Neomejeno kopanje v hotelskih bazenih s termomineralno vodo

LIFECLASS HOTELI, Portorož, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 4* hotela za 2 osebi, Neomejeno kopanje v hotelskih bazenih s termomineralno vodo

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mediteranska, zdravain okusna kulinarika, luksuzni hoteli, 800-letna tradicija zdravilišča,najobsežnejša wellness ponudba… To je svet zdravih užitkov! Vzemite si čas zasein svoje najbližje, za lepe in pomembne stvari v življenju. V LifeClass hotelihboste našli udobje, toplino in izkušnje ter skrb za gosta in njegov popolnoddih!


Mednarodna hotelska grupacija LifeClass ponuja popolnehotelske, gastronomske, wellness in kongresne storitve, ki jih spremlja širokaizbira dodatnih ponudb. Prvo slovensko hotelsko grupacijo odlikujejovisokokakovostne storitve in produkti z poudarjeno osebno noto. Izvrstnadestinacija z blagim mediteranskim podnebjem in svežim morskim zrakom, vkombinaciji z nedotaknjeno naravo, zdravo mediteransko hrano ter naravnimizdravilnimi učinki, so zagotovilo za oddih poln energije, dobrega razpoloženjain zdravja. Hotele LifeClass dopolnjuje najobširnejša termalna, zdravstvena inwellness ponudba v Evropi. Sedem centrov  - Shakti, Ayurveda center, Wai Thaicenter, Thalasso center, Beauty center, Sauna Park, Termalno rekreacijski centerin Center celovitega pomlajevanja in rehabilitacije – se razprostirajo na večkot 10.000 m2 površine.


HotelAppolo 4* je prenovljeni aktivni wellness hotel, ki je kot nalašč za vse, kivodijo zdrav in aktiven način življenja. Hotel Riviera 4* je sodoben hotel, vneposredni bližini plaže s čudovitim pogledom na Piranski zaliv. Tam se nahajatudi center tajske tradicionalne masaže Wai Thai in čarobna terasa Mystica. Hotel Neptun 4* je družinski hotel z udobnimisobami. Hotel Mirna 4* je najbolj družaben hotel v Portorožu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.