Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL GOLTE, Mozirje, Slovenija - 189 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 1 osebo, 2x polpenzion za 1 osebo

HOTEL GOLTE, Mozirje, Slovenija - 189 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 1 osebo, 2x polpenzion za 1 osebo

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Golte se nahaja v čudovitem okolju Krajinskega parka Golte.Na 1410 metrih nadmorske višine se vam odpre pogled na Kamniško Savinjske Alpeter Savinjsko dolino, ki predstavlja pravcat mozaik doživetij.


Golte pozimi privabljajo smučarje, poleti pa je planota rajza ljubitelje aktivnih počitnic. Pomlad je na Golteh vznamenju cvetenja alpskih rastlin, med njimi avtohtonega avriklja, ki raste lena Golteh, v najvišje ležečem Alpskem vrtu v Evropi. Raziskujtegorsko lepoto po Poti po Golteh ali se podajte na avanturo do ugaslega vulkanaSmrekovca. V dolini obiščite največjo razstavo cvetja v Mozirskem gaju, podajtese na adrenalinsko rafting dogodivščino ali se odpravite v podzemlje Muzejapremogovništva Velenje. Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo vidiličnem gorskem wellness centru, kjer vas čakajo savnein sprostitveni bazen.


Namestitev v Hotelu Golte,ki velja za najsodobnejši gorski hotel v Sloveniji, priporočamo tistim, kiuživajo v stiku z naravo, želijo preživeti kvaliteten oddih in zadihati svežgorski zrak. Jutranje sonce vas bo napolnilo z novo energijo. Hotel ponuja 54dvoposteljnih sob ter hotelskih apartmajev s pogledom na čudovito dolino aligozd. Vse sobe imajo balkon, kopalnico (prha ali kad), s sušilnikom za lase,TV, telefon, dostop do brezžičnega interneta, sef in mini bar. Hotel nudi  tudi sodoben wellness center, fitnes, 2restavraciji, izposojevalnico koles in pohodnih palic, bar, plezalno steno, ziplinein gorsko knjižnico.


’Izkoristi dan’ je motogorskega centra Golte. Sprehodi, kolesarjenje, raziskovanje, razvajanje,adrenalinski spusti, zabava, kulinarična doživetja so le nekatere odaktivnosti. Osebjehotela Golte je polno idej in predlogov za izlete, s katerimi boste popestrilivaš oddih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.