Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Phoenix 4*: SPA in gurme razvajanje v najbolj romantičnem hotelu v centru Zagreba, do -59%. Vključen wellness program in večerja ob svečkah!

Hotel Phoenix 4*: SPA in gurme razvajanje v najbolj romantičnem hotelu v centru Zagreba, do -59%. Vključen wellness program in večerja ob svečkah!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Zimska romanca v dvoje v najbolj romantičnem hotelu v hrvaški prestolnici. Namestitev v romantično okrašeni Delux sobi, sladko presenečenje, koktajl in praline, Art zajtrk, romantična večerja ob svečkah, wellness program v...



Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 2 ali 3-dnevni oddih za 2 osebi. 2 DNI v najbolj romantičnem hrvaškem hotelu -59%:1x nočitev v dvoposteljni Deluxe romance sobi za 2 osebi,1x bogat samopostrežni zajtrk „Art of breakfast“ za 2 osebi,1x romantična večerja ob svečkah za 2 osebi.Le 99 €, namesto 240 € za 2 osebi. 3 DNI v najbolj romantičnem hrvaškem hotelu -58%:2x nočitev v dvoposteljni Deluxe romance sobi za 2 osebi,2x bogat samopostrežni zajtrk „Art of breakfast“ za 2 osebi,1x romantična večerja ob svečkah za 2 osebi,50% popust za na drugo večerjo za 2 osebi.Le 165 €, namesto 394 € za 2 osebi. Obe ponudbi vključujeta:Pijača dobrodošlice Coctail Phoenix Royal ter čokoladna pralina,romantični wellness program za 2 osebi: vstop v luksuzni Wellness & SPA center in najem pokritega počivalnika (120 min); finska savna, hidromasažni bazen in jacuzzi, prostor za sprostitiev, kotiček s sadjem, čajem in domačimi jabolki.romantična dekoracija sobe na željo gosta (sveže cvetje v sobi, cvetni listi razporejeni v obliki srca na postelji, več svečk v majhnih posodah / svečnikih),sladko darilce v sobi,brezplačni Wi-Fi,brezplačno parkirno mesto.Romantični menu je predstavljen v Opisu ponudbe.Lifestyle Concierge Manager.UGODNOSTI: 1x kupon za 20% popust na vse masaže in vse wellness storitve (solarij, hujšanje).Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.3.2017.Opis ponudbe
Hotel Phoenix 4* v Zagrebu z luksuzno opremljenim Wellness & SPA centrom je zagotovo najbolj romantičen hotel v Zagrebu, kjer boste takoj občutili posebno intimno ter toplo atmosfero, saj je vsak detajl skrbno odmerjen, hotelsko osebje pa je posebej predano in pozorno do vsakega gosta... Razvajali vas bodo že takoj ob prihodu z Royal coctailom, sladkim presenečenjem in romantično okrasitvijo sobe. Sledi 120-minutni romantični wellness program v luksuzno opremljenenem wellness & SPA oazi, ki nudi sproščanje v finski savni, hidromasažnem bazenu temperature 35°C, bazenu z možnostjo protitočnega plavanja temperature 28°C, vodni in zračni masaža ter svetlobni terapiji. Za počitek pa so vam na voljo sprostitveni prostori s prijetno glasbo in kotiček s sadjem, čajem in domačimi jabolki ter uporaba telovadnice s premium Technogym vadbeno opremo in napravami za raztezanje. Gosti Mestoidej boste deležni že dodatnega 20% popusta na masaže ter ostale tretmaje hotelskega wellness centra. Poleg razvajanja v spa-ju so znani tudi po odlični kulinariki. Postregli vam bodo z odlično večerjo ob svečkah v moderni restavraciji Maestro, ki bo pravljično razvajala vaše brbončice. Odlična kulinarika in ambient bosta pričarali romantiko in uživali boste v vsakem trenutku. *Ekskluzivno za vas so pripravili odličen romantični meni, ki vas bo preprosto navdušil.
Romantični menu: - Praline s sirom polnjene z začinjenimi mandlji v črno-belem sezamu - Bistra piščančja juha s karijem - Ročno izdelane testenine s črnimi tartufi - Piščančji file v pisanem popru postrežen v vroči skodelici iz krompirja in bučk - Izbor listnatih solat z rezanci mladega korenja prelit z italijanskim prelivom
Plačajte le 19 € (2 DNI) ali 32 € (3 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Popoln romantičen oddih v Zagrebu, za 2 osebi, že od 99 €, namesto 240 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Hotel Phoenix 4*: Zimsko SPA razvajanje v najbolj romantičnem hotelu v centru Zagreba za 2 osebi, do -54%. Vključena tudi masaža za 1 osebo!
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku vsaj 3 dni pred prihodom na sales@phoenix.hr ali 00 385 099 2392 998. 800x600Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Sesvetska cesta 29, 10360 Zagreb, Hrvaška.Ponudba velja za 2 osebi.Doplačila:Turistična taksa: 0,8€/dan oz. 6 HRK €/dan/osebo.Zavarovanje: 4 HRK/dan/osebo.Enkratna prijava: 4HRK/osebo.Hišni ljubljenčki so dovoljeni ob predhodnem dogovoru s hotelom.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.3.2017.1 oseba lahko kupi največ 2 potrdila o ekskluzivni ceni in si podaljša oddih. Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 80 € (2 DNI) ali 133 € (3 DNI).Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Phoenix 4* Kontaktni podatki:sales@phoenix.hr ali 00 385 099 2392 998 Lokacija ponudnika: Sesvetska cesta 29, 10360 Zagreb, Hrvaška


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.