Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ART HOTEL, Ljubljana, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, Košarica s sadjem

ART HOTEL, Ljubljana, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, Košarica s sadjem

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo odprti Hotel Art se nahaja v mirnempredelu središča Ljubljane,le 350 m od Prešernovega trga,Tromostovja in starega mestnega jedra.


Moderne novo opremljene sobe so svetle, klimatizirane innudijo sodobno udobje, nekatere imajo čudovit pogled na Ljubljanski grad. Vključujejo kabelskoTV z ravnim zaslonom, sef, pisalno mizo in moderno opremljeno kopalnico s prhoter sušilcem za lase. Hotel nudi brezplačenWi-Fi povsod po hotelu. Umetniška galerija s slikami v preddverjupa je dodana vrednost kava bara.



Spomladansko poletna terasa s kavarno nudi čudovito mirnosproščanje in pogled na umetniško razstavo. Vsako jutro je na voljo bogatsamopostrežen zajtrk.


V hotelu se nahaja tudi Kavarna Soteska, ki ponuja prečudovit vrt kavarne ter zunanjoteraso, z raznovrstno ponudbo pijač in prigrizkov. V hotelu se bodo vrstiletudi razstave v Galeriji Soteska,kjer se bodo predstavljali različni umetniki, tako domači, kot tudi tuji, kibodo razstavljali svoje slike.



Do številnih restavracij, trgovin in barov se lahkoodpravite peš, ljubljanski grad pa je 450 m oddaljen. Železniška in avtobusnapostaja Ljubljana staoddaljeni le 1 km, do letališča Jožeta Pučnika Ljubljana pa je 21 km. Križanke, Cankarjev dom, Univerza v Ljubljani inNarodno univerzitetna knjižnica so  v neposredni bližini hotela.



Možno je organiziranje prevoza do in z letališča Ljubljana.Plačljivo parkirišče je na voljo le 100 m od hotela.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.