Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL BIROKRAT, Ljubljana, Slovenija - 77 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Suiti za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (šampanjec)

HOTEL BIROKRAT, Ljubljana, Slovenija - 77 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Suiti za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (šampanjec)

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novost na širšemljubljanskem področju, Birokrat hotel, je vrata svojih modernih in udobnih sob ter apartmajev odprlgostom leta 2010. Vizija je gostom ponuditi kombinacijo modernegadizajna ter udobja, ki hkrati daje tudi občutek domačnosti. Kljubtemu, da je osnovna vizija hotela nuditi nastanitev gostom, ki se v Ljubljani in v Sloveniji zadržujejo poslovno, se lahkopohvalijo tudi z velikim številom turistov, ki ob slovesu velikokrat poudarijo,da je ravno hotel pripomogel k pozitivni izkušnji na potovanju po Sloveniji.


Za turiste je privlačno predvsem ljubljansko mestnojedro, do katerega je le pet minut vožnje z avtomobilom ali deset minut zmestnim prevozom. Zaradi neposredne bližine novega stadiona in arene Stožice je Birokrathotel idealen nastanitveni objekt tako za športne navdušence kot tudiza ljubitelje dobre glasbe.


Prostorne in razgibane hotelske sobe in apartmaji terširoka dodatna ponudba vsekakor omogočajo vsakemu gostu življenje polastni meri. Kot dodatno dejavnost nudijo gostom tudi možnost organizacijesestankov s poslovnimi partnerji ter najem sejne sobe za seminarje, ki jeopremljena z vso potrebno opremo.


V Birokrat hotelu za udobje gostov skrbistrokovno in ustrežljivo osebje. Topel sprejem, skrb za vsako podrobnost teriskrena prijaznost dvigajo hotel visoko nad povprečje ljubljanskih hotelov. Bitinad povprečjem je tudi odgovornost in zaveza gostom, da lahko pričakujejo le najboljše. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.