Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Zimski čari v najboljšem hotelu v Rogaški GRAND HOTELU SAVA**** superior

Zimski čari v najboljšem hotelu v Rogaški GRAND HOTELU SAVA**** superior

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Prepustite se ZIMSKIM čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje. V hotelu Grand Hotelu Sava**** Superior nudimo namestitev za vas in vaše popolno udobje namestitev v Superior sobah Classicc, ki ponujajo sprostitev v sozvočju z naravo. Pri nas se boste prepričali, da je lahko bivanje nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo. Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki naših maserjev, objemih termalne vode,  gurmanskimi užitki v naših restavracijah in sladkimi dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial. Za vse našteto bomo poskrbeli mi, ki nam ni vseeno, kako se pri nas počutite in s kakšnimi vtisi se boste poslovili od nas. Ne samo, da želimo izpolniti vaša pričakovanja, mi jih želimo preseči in vas prepričati, da se je vredno vračati v naš hotel.
Z zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. V hotelu vas pričakuje prijazno osebje, ki bo poskrbelo za vašo dobro počutje in nepozabna doživetja.
Opremljenost sobe:
kopalnica (s tušem ali kadjo), WC, LCD TV, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, brezplačen WI FI, večina sob z balkonom ter sobe s povezanimi vrati, brezplačen parkirni prostor.
Grand hotel Sava ponuja še:
penzionsko restavracijo Kristal s 250 sedeži, samopostrežnim bifejem in SHOW COOKINGOM; a΄la carte restavracijo Kaiser, bar Lobby, najboljše slaščice v hotelu boste lahko poskusili v Cappuccino baru in kavarni Imperial. Kongresni center, frizerski salon, Sava shop in Galerija Shop, Wellness center ROI SPA & MEDICO ter se razvajali v termalnem bazenu Lotus in savnah.
Preživite prijeten oddih v objemu narave, veličastnega parka in bogate zgodovine v Grand Hotelu Sava****, Rogaška Slatina.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.