Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Učinkovito nad celulit kar doma! Ročni masažer Cellu Tone za odpravljanje celulita ter izboljšanje mišičnega tonusa + Poštnina je BREZPLAČNA

Učinkovito nad celulit kar doma! Ročni masažer Cellu Tone za odpravljanje celulita ter izboljšanje mišičnega tonusa + Poštnina je BREZPLAČNA

58%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Z inovativnim pristopom in novo masažno tehnologijo se znebite pomarančne kože!
Oblikujte si telo in izboljšate mišični tonus z ročnim anticelulitnim masažerjem Cellu Tone! Zahvaljujoč napredni tehnologiji in majhnim dimenzijam boste brez težav dosegli maščobne blazinice na bokih, trebuhu, rokah in nogah. Izoblikujte svojo postavo in se znebite pomarančne kože. Cellu Tone uporablja novo masažno tehnologijo, saj ima 6 obročkov, ki se vrtijo 360° in tako pomagajo razbijati podkožne maščobne blazinice, hkrati pa spodbuje tvorbo kolagena globoko v koži. Z uporabo vlažilne kreme ali losjona za telo lahko še dodatno pripomorete k večjemu učinku masažerja.
Nič več celulita! Ne verjamete? S pomočjo najnovejše tehnologije, ki se z vami bori proti celulitu bo pomarančasta koža postala preteklost! Trdovratni celulit in maščobne blazinice kvarita izgled in počutje marsikatere pripadnice nežnejšega spola. Naprava Cellu TONE poskrbi ravno za ti dve nadlogi, ki nista v ponos nobeni dami in za vas s svojo tehnologijo vibracij odstrani maščobe in celulit.
Zahvaljujoč svoji napredni tehnologiji vam masažni aparat Cellu TONE omogoča, da se znebite maščobe na zadnjici, trebuhu, rokah in nogah, zmanjšate mlahavost telesa, stimulirate pretok krvi in izboljšate ten kože. Aparat Cellu Tone deluje na podlagi vibracij, ki razbijajo trdovratno maščobo. Zavrti se za 360 stopinj za še lažje odstranjevanje maščob. Aparat ime dve moči/stopnje - blago in močno, s katero po želji masirate izbran predel telesa. Za še boljši učinek uporabljajte poleg tudi kremo za zmanjšanje celulita.
V današnji ponudbi boste prejeli napravo Cellu TONE, dva nastavka, slovenska navodila za uporabo in enoletno garancijo na kupljen izdelek. 
»Odvibrirajte« celulit in maščobe stran ter osvojite popolno postavo


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.