Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DRIVE INN HOTEL, Budimpešta, Madžarska - 49 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

DRIVE INN HOTEL, Budimpešta, Madžarska - 49 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Donava in Budimpešta sestavljata, kakor je sodil francoski pisatelj Jules Romains, najlepšo krajino obrečnega  mesta in vsak sedanji obiskovalec madžarske prestolnice mu mora potrditi. Danes ime Budimpešta takoj povežemo s čardašem, golažem, papriko in tokajcem. Mesto je polno številnih umetnostnih zakladov, ki poudarjajo samozavest Madžarov v času monarhije in velike madžarske zgodovinske osebnosti.

Drive Inn Hotel vas pozdravi z udobnimi sobami z lastno kopalnico, ki lahko sprejmejo do 3 osebe. Vključujejo satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Zjutraj si lahko privoščite cenovno ugoden samopostrežni zajtrk, na voljo pa so tudi prodajni avtomati s pijačo in prigrizki. Brezplačen brezžični internet v preddverju vam omogoča, da ostanite v stiku s sodelavci, sorodniki ali prijatelji. Do 14 km oddaljenega centra Budimpešte vodi avtobus št. 72, ki ustavlja tik pred hotelom. Različne nakupovalne centre najdete v radiju 3 km, restavracija pa je le 800 m stran. Tik pred hotelom je na voljo brezplačno parkirišče.

Prestolnica Madžarske je sestavljena iz dveh delov mesta, ki ju loči veličastna reka Donava. Njeno ime je zato sestavljeno iz dveh delov – Budim, ki leži na zahodni strani reke, ter Pešta, ki se nahaja na vzhodni strani. V Budimpešti je veliko znamenitosti, ki so vredne ogleda. Od gradu, trdnjave, citadele, muzejev, samostanov in galerij do starega mestnega jedra, ki vas bo zagotovo navdušil. Mesto ima tudi veliko razglednih točk, kjer boste lahko uživali ob pogledu na celotno mesti in čudovito Donavo. Priporočamo, da se spoznate z madžarsko kuhinjo, ki slovi po pekočih specialitetah. Z iskanjem restavracije ne boste imeli težav, saj je ponudba restavracij precej pestra.

Budimpešta je najbolj obiskano madžarsko mesto, poznano kulturno, umetniško in športno središče, pa tudi ena najlepših evropskih prestolnic. S svojim edinstvenim vzdušjem, svetovno poznanimi glasbenimi dosežki in živahnim nočnim življenjem že od nekdaj privablja turiste od blizu in daleč. Zaradi svoje slikovite pokrajine in očarljive arhitekture ji včasih pravijo tudi kar »Vzhodni Pariz«.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.