Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL MIRELLA, Ponte di Legno, Italija - 470 EUR - 4x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 4x polpenzion (brez pijače) za 2 osebi

HOTEL MIRELLA, Ponte di Legno, Italija - 470 EUR - 4x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 4x polpenzion (brez pijače) za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Iščete nepozabnepočitnice? Hotel Mirella v Ponte di Legno vas čaka ... Hotel Mirella se nahajav Ponte di Legno (1257 m), turističnem "srcu" Val Camonice, ter vneposredni bližini smučarskega centra z več kot 100 km prog.


Hotel se nahaja nastrateškem položaju za hojo do smučarskega dvigala in izhodišča za različneizlete/pohode, kot tudi sprehajališča Ponte di Legno, ki je polno butikov,obrtnih delavnic, lokalov in trgovin vseh vrst.


Voda reke Oglioustvarja zvok počitnic, ki jih lahko zamislite le, dokler jih ne doživite izprve roke, kasneje pa postane nepozabno bivanje vredno povratnega obiska.


Hotel stremi k temu,da vam nudi storitev in udobje hotela s 4 zvezdicami, v okolju, kjer statoplina in domačnost na prvem mestu. Kot gost se morate počutili kot doma,ampak tudi preskrbljeno, se razvajati, in uživati v najbolj izvrstnih jedeh,prav tako kot na obisku prijatelja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.