Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Astoria 3*: Romantični SPA oddih na Bledu -50%

Hotel Astoria 3*: Romantični SPA oddih na Bledu -50%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Podarite si nepozabno SPA razvajanje na Bledu v popolnoma prenovljenem Hotelu Astorija, ki nudi direkten pogled na Blejski grad. Nočitev z zajtrkom in vstop v čudovit wellness Astoria za 2 osebi tokrat le 84 €, namesto 169 €.



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev za 2 osebi,1x zajtrk za 2 osebi,enkratni vstop v wellness Astoria (do 3 ure) za 2 osebi.Vstop v wellness vključuje: obisk finske, infrardeče, parne savne, kjer se boste sprostili tudi ob barvni terapiji, uporabo notranjega in zunanjega masažnega bazena, uporabo različnih tušev doživetja (tropski dež, vodni slap, masažne šobe) uporabo kneippove kopeli, uporabo pilinga in obloge glede na program savnanja, uporabo počivališča z udobnimi ležalniki, uporabo masažne poti, ki je namenjena spodbujanju refleksnih con na stopalih, uporabo kopalnega plašča, rjuhe in brisače, pogostitev s svežim sadjem.Brezplačen Wi-Fi internet.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 31.3.2017, razen od 23.12.2016 do 2.1.2017.Opis ponudbe
Podarite si nepozabno SPA razvajanje na Bledu v popolnoma prenovljenem Hotelu Astorija, ki nudi direkten pogled na Blejski grad. Hotel Astoria 3* se nahaja v osrčju zgodovinskega mesteca Bled, obdanega s čudovito jezersko obalo, neokrnjeno naravo ter pogledom na edinstveni Blejski grad. Njihov cilj je postati prepoznavno hotelsko središče, zazrto v znanje, z učnim centrom za študente ter s konstruktivno odgovornim in spoštljivim odnosom do naravnega, družbenega in kulturnega okolja. Zavedajo se, da trajnostno poslovanje ni le njihova odgovornost do okolja ampak tudi njihova prednost. Vabijo vas, da jim prepustite skrb za svoje najdragocenejše trenutke in postanete del njihove zgodbe. Svojim gostom želijo nuditi le najboljše, zato boste v vsaki od sob deležni modernega dotika udobja. Sobe so opremljene s klimo, sefom, mini barom, telefonom, LCD TV-jem in brezžičnim internetom.
Njihovo poslanstvo je ponuditi vsem gostom izjemno izkušnjo doživetja vsega lepega, kar nudi narava. Zaupanje gradijo na podlagi strokovnega znanja in osebnega pristopa. S holističnim pristopom pri izvajanju velneških storitev bodo skrbeli za dobro počutje gostov. Poleg študentov študijskega programa Velnes, ki imajo izjemno priložnost povezovati svoje strokovno znanje z izvajanjem velneških storitev v praksi, tudi ostali izkušeni terapevti izvajajo vse velneške storitve skladno s strokovnimi in visoko etičnimi načeli.
Vabijo vas v prijeten ambient s pokrito teraso, ki nudi popoln razgled na Blejski grad. Ob jedilniku vam bodo z veseljem priporočili izbrana vina slovenskih vinarjev, v poletnih mesecih pa vam bodo večere popestrili z glasbo; ob torkih vas bo razvajala nežna klavirska glasba, ob petkih pa bodo slovenski večer pričarale citre ali pa harmonika. Plačajte le 14 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. SPA oddih v Hotelu Astoria na Bledu za 2 osebi, vas bo stal le 84 €, namesto 169 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 14 €, preostali znesek 70 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 04 579 44 00 ali astoria@vgs-bled.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Prešernova 44, 4260 Bled.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 31.3.2017, razen od 23.12.2016 do 2.1.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 70 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa : 1,27€/osebo/noč, otrok 7-18 let: 0,64€.*Otroška doplačila in popusti: otrok do 4. leta brezplačno, otrok od 4. do 12. leta 50% popust, otrok od 12. do 18. leta 10% popust. Otroška posteljica: 5 €. Samopostrežna večerja: 15 €/osebo.Enoposteljna soba: 20 €/dan.Dodaten dan: 40 €Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Astoria 3* Kontaktni podatki: 04 579 44 00, astoria@vgs-bled.si Lokacija ponudnika: Prešernova 44, 4260 Bled


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.