Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ŠRILANKA - BEACH VILLA LANKA, Kudawella, Sri Lanka - 1.064 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 24-urna strežba hrane in pijače

ŠRILANKA - BEACH VILLA LANKA, Kudawella, Sri Lanka - 1.064 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 24-urna strežba hrane in pijače

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zakaj na Šrilanko in v Beach Vilo Lanko? Ker je ena redkihvil, ki leži samo 9 metrov od prekrasne peščene obale oz. ob čudovitemplavalnem zalivu. Ker leži v tropskem pasu in je temperatura skozi celo letookoli 30 stopinj, kopanje pa možno skozi celo leto, torej se lahko odpravitekadarkoli. Ker lahko uživate v izvrstni hrani z veliko domačega eksotičnegasadja in zelenjave ter poskusite ogromno lokalne morske hrane!


Vse dni lahko lenobno uživate na obali Indijskega oceana,sonce in topla voda bosta opravila svojo dolžnost in vas spremenila vpočitnikarje. Prijazni domačini in naravne lepote vas bodo zagotovo očarali.Veste kako okusen je zrel mango ali pa pravkar utrgana papaja? Bi požirekkokosove vode iz svežega kraljevskega sadeža?


Beach vila Lanka leži v naselju Kudawella, na jugu otoka,kjer je znana turistična točka predvsem zaradi izredno pozitivnega energijskegasredišča “Blow hole”. To področje še ni masovno obiskovano in tu ne najdemo"industrijskih" plaž. Gre za eksotično področje z bujnim rastjem,toplim morjem in pristnim stikom z domačini. V bližnjem mestu Dickwella je tudinekaj tipičnih pristnih šrilanških tržnic in največji sedeči Budov spomenik, kije visok kar 50 metrov.


Vila leži 9 metrov od peščene obale s prekrasnim pogledom nazaliv. Posebnost tega zaliva je, da je eden zelo redkih, kjer se je možno prekocelega leta varno kopati, saj je zaliv zelo zaščiten in valovanja skoraj ni.Vilo odlikuje izredno kvalitetna prehrana, pripravlja se vse od tipičnešrilanške prehrane do velike izbire morskih specialitet.


Vila ima 6 luksuznih sob. Dve Superior sobi (pribl. 40 m2uporabne površine) in ena Master soba (pribl. 70 m2 uporabne površine) so vpritličju, Family soba (pribl. 80 m2 uporabne površine sestavljata 2 povezanisobi) in ena Master soba v nadstropju (pribl. 70 m2 uporabne površine). Vse soopremljene s klimo, tv in internetom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.