Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Yildiz Han: Bogat turški meni za 2 osebi -62%

Yildiz Han: Bogat turški meni za 2 osebi -62%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prepustite se pristnemu turškemu ambientu in bogatim eksotičnim okusom. Bogat turški meni za 2 osebi vključuje mesno ploščo za 2, turško juho, mešano sladico in tradicionalno turško kavo ali čaj. Celoten meni za 2 osebi le 19,90...



Kaj ponudba vključuje?
mesna plošča za 2 osebi (sestavljena iz treh jedi),2x turška juha,2x mešana sladica,2x tradicionalna turška kava ali čaj.Le 9,95 € na osebo, namesto 26 €!Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 2.1. do 31.3.2017.Opis ponudbe
Turška kuhinja, ki izhaja iz mešanice azijske, evropske, bližnje vzhodne in afriške kulture, se je skozi stoletja razvijala in danes nudi več kot tisoč raznovrstnih bogatih jedi in specialitet.
Restavracijo Yildiz Han, ki sta jo v Ljubljani odprla zakonca Bakirkaya, prinaša v slovenski prostor del bogate turške kulture. Najbolj znane mesne jedi zbrane v različnih vrstah kebaba sestavljajo le del ponudbe. Ob njih nudijo enakovreden izbor zelenjavnih jedi, pripravljenih iz sveže (v sezoni) na lastnem vrtu nabrane zelenjave.
Značilno aromo ustvarijo z dodatkom česna, mete, peteršilja, origana in tolčene paprike in ne uporabljajo konzerviranih in zamrznjenih dodatkov. Prav tako sami pripravljajo jogurt iz domačega mleka, ki spremlja marsikatero mesno in zelenjavno jed.
V avtentičnem turškem vzdušju se lahko obed nadaljuje v sproščenem druženju, tudi ob kajenju sadnih tobakov v vodni pipi in orientalskih večerih s plesalkami orientalskih plesov, ki se jim gostje lahko pridružijo v eksotičnih ritmih Bližnjega Vzhoda.
Turška kava. -> Ne pustite, da vam natakar odnese prazno kavno šaličko! V Yildiz Han vam "šlogarica" napove usodo - prepustite se doživetju ter pristnemu turškemu ambientu.
*Ali veste da…
če je “šlogarica” prava, ne sme zaračunati nič.če ji nič ne plačaš, se želje ne izpolnijo. Izgubila bo svoj dar, ker si jo ponižal, ker ji nič nisi dal.je treba dati od srca, po lastni presoji, kolikor si zadovoljen z njeno napovedjo in kolikor želiš, da se ti njena napoved res uresniči.Plačajte le 3,90 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Bogat turški meni, za 2 osebi, vas bo stal le 19,90 €, namesto 52 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 3,90 €, preostalih 16 € pa plačajte direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 041 376 437.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Karlovška cesta 19, 1000 Ljubljana.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 2.1. do 31.3.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 16 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Turška restavracija Yildiz Han Kontaktni podatki: 041 376 437 Lokacija ponudnika: Karlovška cesta 19, 1000 Ljubljana



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.