Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Gostilna Repovž: Gourme oddih s 6-hodnim menijem dolenjsko-posavskega prvaka -30%

Gostilna Repovž: Gourme oddih s 6-hodnim menijem dolenjsko-posavskega prvaka -30%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Najboljša gostilna med dolenjsko-posavskimi ponudniki je po mnenju ocenjevalcev že dve leti zapored Gostilna Repovž. Ne le najboljša tudi najkonkretnejša, najbolj avtorska in najbolj ekološka. Izkoristite priložnost si privoščite...



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi,1x bogat dolenjski zajtrk za 2 osebi,6-hodni degustacijski meni za 2 osebi.Primer zimskega menija:Postrvin tatar z mlačno postrvjo in sladkim krompirjem, Juha belega korenja s tribunjsko kozico, Žlikrof blitve na zeliščni omaki, Telečja ličnica na pirini polenti, Ocvrt jagenjček v raguju z zarebrnico na žaru z ajdovimi njoki, Figova tortica z pralino in metinim sladoledom.Gostilna Repovž se je letos uvrstila na 1. mesto med dolenjsko-posavskimi restavracijami.Meni sestavljajo le sezonske sestavine, večina z domačega vrta.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 1.1.2017 do 31.3.2017.Opis ponudbe
Med dolenjsko-posavskimi ponudniki dobre hrane in pijače, priznanih ocenjevalcev kulinarike, še vedno ostaja na vrhu najboljša, najkonkretnejša, najbolj avtorska in najbolj ekološka gostilna Repovž. S stoletno tradicijo, veličino preprostosti, bogastvom podeželja v prepletanju z ekološko pridelavo za vas ustvarjajo pristne okuse, ki potešijo še tako zahtevne brbončice.
Poleg velike kmetije, vinogradov in kleti, sadovnjakov in njiv imajo še veliko gostilno in malo trgovino z njihovo hranljivo ekološko ponudbo. Večino sestavin tako pridelajo kar na domačem vrtu ali pa jih pridobijo pri okoliških kmetih in drugih znanih pridelovalcih ter tako ustvarijo popolno kulinarično potovanje. Someljejsko znanje in ljubezen do vina pa jih vodita, da bo vaša duša nasmejana tudi po kaplji te žlahtne pijače. Pa naj bo iz lastnega vinograda ali pa izpod rok katerega drugega slovenskega vinarja.
Razvajali vas bodo z vrhunskim domačim menijem v moderni zasnovi, ki pa se zaradi ohranjanja svežine prilagaja sezoni. Čar je v raznolikosti menija, ki ni vedno isti, vsekakor pa lahko vedno znova pričakujete kvaliteto in navdušenje na vašem obrazu ob okusnih sezonsko obarvanih jedeh, pripravljenih z ljubeznijo.
Zimski degustacijski meni v 6 hodih (primer):
Teletina z rdečim jabolkom, šalotko, hrenom in rdečo peso***Juha iz pečenga česna s tribunjsko kozico***Žlikrof z zeleno in omako staranega sira***Ocvrt žrebiček na omaki sladkega krompirja z zelišči***Zajčkov file, ragu in njoki rdeče pese***Ajdova pralina s hruško modre frankinje, ajdove kokice ter pena iz ajde in bele čokolade
Plačajte le 11 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Gurmanski oddih z vključenim 6-hodnim menijem, za 2 osebi, vas bo stal le 99 €, namesto 140 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 11 €, preostalih 88 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Gostilna REPOVŽ: 6-hodni gurmanski meni za 2 osebi izpod rok dolenjsko-posavskega prvaka -35% (brez namestitve)
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku info@gostilna-repovz.si ali (0)7 8185661.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Šentjanž 14, 8297 Šentjanž.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 1.1.2017 do 31.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 88 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa.Meniji so sezonski in se zaradi tega posamezni hodi lahko spreminjajo.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Gostišče Repovž Kontaktni podatki: info@gostilna-repovz.si ali (0)7 8185661 Lokacija ponudnika: Šentjanž 14, 8297 Šentjanž


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.