Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Lepotni studio Dreams: Permanentna manikura in klasična pedikura le 23,80 €

Lepotni studio Dreams: Permanentna manikura in klasična pedikura le 23,80 €

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ne izgubljajte svojega dragocenega časa z vsakodnevnim urejanjem nohtov. Permanentno lakiranje je idealna rešitev za sodobne ženske, ki zaradi pomanjkanja časa ne utegnejo vsakodnevno urejati nohtov, vseeno pa želijo biti lepe in...



Kaj ponudba vključuje?
Manikura s premanentnim lakiranjem in klasična pedikura.MANIKURA s permanentnim lakiranjem vsebuje:manikura,permanentno lakiranje nohtov na rokah v barvi po vaši izbiri,dekoracija dveh nohtov.Klasična PEDIKURA vsebuje:namakanje v zeliščni kopeli,
piling nog,
odstranjevanje in glajenje trde kože,
odstranjevanje manj zahtevnih otiščancev,
oblikovanje in krajšanje nohtov,
odstranjevanje obnohtne kožice,mini masaža stopal.
UGODNOST za kupce Mestoidej:Možna doplačila za imetnike kupona: klasično lakiranje nohtov na nogah 3,5 € ali permanentno lakiranje nohtov na nogah 7,5 €.
Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 28.2.2017.Ne izgubljajte svojega dragocenega časa z vsakodnevnim urejanjem nohtov. Imejte urejene nohte do 3 tedne, brez dodatnega lakiranja in piljenja! Semipermanentno lakiranje nohtov ne poškoduje nohtne površine, a je kljub temu obstojno kar 3 tedne. Vaše roke in noge bodo deležne tudi kraljeve nege. Po negi bodo vaše roke in noge gladke in negovane.
Permanentno lakiranje odlikuje preprost nanos laka, ki zaradi tankega nanosa zagotavlja naraven videz. Lak bo na vaših naravnih nohtih ustvaril dolgo obstojen zaščitni sloj, ki nohte obvaruje pred vlago in drugimi vplivi, zato se vam bodo nohti manj cepili ali lomili. Lak odlikuje izjemen sijaj, ki traja in traja, lak pa je zelo obstojen in se ne kruši. Permanentno lakiranje je idealna rešitev za sodobne ženske, ki zaradi pomanjkanja časa ne utegnejo vsakodnevno urejati nohtov, vseeno pa želijo biti lepe in urejene. S permanentnim lakiranjem boste na skrbi, povezane z lakiranjem, lahko pozabile kar za 2 do 3 tedne!
Plačajte le 4,80 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Permanentna manikura in klasična pedikura vas bo stala le 23,80 €, namesto 34 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 4,80 €, preostalih 19 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Lepotni salon Dreams: Egipčanska depilacija celih nog in bikini predela ali pazduh le 20 €
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@dreams.si izjemoma na 051 690 787.Naročilo termina brez kode potrdila ni možno.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Kavčičeva ulica 64, 1000 Ljubljana.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno od 28.2.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 19 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Delovni čas od ponedeljka do petka od 7.30 do 20h - samo po naročilu.2-3 teden obstojna manikura in pedikura.Lak z izjemno obstojnim sijajem, ki se ne kruši.Profesionalno urejeni nohti.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Lepotni studio Dreams Kontaktni podatki: 051 690 787 ali info@dreams.si Lokacija ponudnika: Kavčičeva ulica 64, 1000 Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.