Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LONDON - POTOVANJE S SLOVENSKIM VODNIKOM, London, Velika Britanija - 339 EUR - 3x nočitev z angleškim zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo, Letalski prevoz Ljubljana - London - Ljubljana v ekonomskem razredu

LONDON - POTOVANJE S SLOVENSKIM VODNIKOM, London, Velika Britanija - 339 EUR - 3x nočitev z angleškim zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo, Letalski prevoz Ljubljana - London - Ljubljana v ekonomskem razredu

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


London – mesto, ki ga morate obiskati vsaj enkrat v življenju.  Mesto je, kljub tipičnem otoškem vremenu, odlično za sprehajanja, saj na vsakem koraku izžareva britansko zgodovino. Ko se približate reki Temzi, se pred Vami odpre London v vsej svoji veličini. London je mesto, kjer nastajajo modni trendi, zato bo navdušilo vse ljubitelje mode. Odpravite se na znane londonske tržnice, uživajte v kulinaričnih specialitetah, obiščite dober koncert ali predstavo - London ima vse! 


1. dan: LJUBLJANA - LONDON: Zjutrajzbirališče potnikov na ljubljanskem letališču. Ob 11.00 polet v London inavtobusni prevoz do hotela. Nastanitev. Popoldan predlagamo ogled razstavnegaprostora voščenih lutk Mamade Tussauds`. Zvečer še vožnja z London Eye(doplačilo), od koder se vam bo razprostrl pogled na prostrano središče Londonana obeh bregovih Temze. In po ogledu nočni “milenijski sprehod” ob reki Temzi.Prenočevanje.


2. dan: LONDON/angleškizajtrk: Zajtrk in prosto. Za doplačilo (Kompasovemu vodniku doplačate vozovnico zapodzemno železnico in vstopnine) “peš” ogled Londona: vožnja s podzemnoželeznico do Westminstra, peš skozi park St. James do Buckinghamske palače inrezidence prestolonaslednika princa Charlesa. Sprehod mimo menjave konjskestraže ob White Hallu in do Downing Streeta 10, kjer domuje angleški ministrskipredsednik. Opoldne predlagamo ogled kronskih draguljev v Towru (doplačilo).Potem pa do živahnega Covent Gardna. Prosto za nakupe na znani Oxford Street.Po želji še skok v Camden Town do zapornic ob kanalu Temze, kjer domujeznamenita tržnica alternativnih trendov Camden market. Zvečer si boste lahkoogledali enega od številnih londonskih muzikalov. Prenočevanje.


3. dan: LONDON/angleškizajtrk: Po zajtrku predlagamo za doplačilo izlet v Greenwich v spremstvu Kompasovegavodnika: na nabrežju Temze se boste vkrcali na ladjo in po urici vožnjeprispeli v Greenwich. Sprehod po dvoriščih nekdanjega kraljevega pomorskegakolegija, ki je služil kot filmska kulisa že številnim filmarjem. Možnostogleda observatorija z označeno časovno ločnico. V City-ju ogled največjeanglikanske katedrale Sv. Pavla. Zvečer še doživetje nočnega utripa mesta;večerni sprehod skozi Soho do kitajske četrti in trga Piccadilly. Prenočevanje.


4. dan: LONDON - LJUBLJANA/angleški zajtrk: Zajtrk in prosto. Lahko se podate v enega od številnih londonskih Muzejev alipa se sprehodite čez veleblagovnico za petičneže − Harrods; 330 oddelkov, odoblačil, elektronike do nepozabnega oddelka s pripravljeno hrano in pijačo −Food Hall. Lahko pa se odločite za obisk največjega nakupovalnega centraStratford Westfield, saj prav v teh dneh potekajo velike januarske razprodaje.Prevoz na letališče in ob 17:10 odhod letala proti Ljubljani.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.