Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MIAMI SPA & WELLNESS, Beograd, Srbija - 36 EUR - 1x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Uporaba jacuzzija v trajanju 1 ure

MIAMI SPA & WELLNESS, Beograd, Srbija - 36 EUR - 1x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Uporaba jacuzzija v trajanju 1 ure

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Miami Spa &Wellness Beograd se nahaja v mirnem in tihem delu Mirijeva in predstavlja pravooazo oddiha in sprostitve. Primeren je za vse, ki si želijo par ur uživanja.Detajl, ki daje bivanju v Miami Spa & Wellness piko na i je čudovit pogledna celotno mesto!


Miami kompleks razpolaga z 8 sobami s posteljami s spominskopeno. Tri sobe imajo balkon. Vse sobe imajo tuš, sušilec za lase, posteljnino,brisače, omaro, LCD TV, ...Miami Spa & Wellness ima tudi profesionalno spa inwellness cono, ki je opremljena z jacuzzijem za 2 osebi, savno, stoli zasprostitev, stoli za masažo in Cradio cono. Miami Spa & Wellness je znan pobazenu, ki obratuje v vseh vremenskih pogojih, saj lahko vzdržuje temperaturo vode,tudi če dežuje ali sneži.


Miami Spa & Wellnes svojim gostom nudi 8 apartmajev, moderno opremljenih za oddih in sprostitev. Recepcija obratuje 24/7. Dostopna vam je tudi uporaba fitnessa. Po fitnessu pa se lahko sprostite v jacuzziju in savni ter moderno opremljenih bazenih. Razne aktivnosti za igro in sproščanje: biljard, namizni nogomet, šah, pikado, karte in Sony playstation. Hotel omogoča tudi organiziranje raznih proslav, rojstnodnevnih zabav poleg bazena ter šolo plavanja za otroke.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.