Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TERMAL VRDNIK, Vrdnik, Srbija - 315 EUR - 10x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 1 osebo, 10x polni penzion za 1 osebo

TERMAL VRDNIK, Vrdnik, Srbija - 315 EUR - 10x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 1 osebo, 10x polni penzion za 1 osebo

82%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Terme Termal Vrdnik se nahajajo na idealni lokaciji med Beogradom inNovim Sadom, v samem središču Fruške gore, enem najlepših nacionalnih parkov vtem predelu Evrope. Zgrajene so na izvoru zdravilne termalne vode. Terme vampoleg uživanja v naravnem prijetnem ambientu in udobni nastanitvi z izrednoprijaznim osebjem, ponujajo možnost okrevanja s pomočjo vrhunske ekipestrokovnjakov, ki razpolagajo z najsodobnejšo opremo in načinom dela.


Z zaprtimi in odprtimi bazeni, kongresno dvorano,restavracijo in različnimi vrstami nastanitve, a na edinstveni lokaciji, je Termal že 4 desetletja gostitelj številnih domačih obiskovalcev in obiskovalcev iztujine. Tudi sami se prepričajte, zakaj se jim gosti vračajo z besedami – »Privas so terme!«


Termal razpolaga s kar 6 bazeni. Znan je po svojem največjemzaprtem bazenu v Srbiji. Prav tako vam ponuja olimpijski bazen na odprtem terotroške bazene v odprtem in zaprtem prostoru. S termalno vodo s stalno temperaturo 32,8 °C, vam vsi bazeni ponujajo vrhunsko uživanje, aspecializirani terapevtski bazen tudi okrevanje prilagojeno vašim potrebam.


Že štiri desetletja terme Termal Vrdnik poleg zdravilnetermalne vode, ki jo je darovala narava, ponujajo tudi ekipo strokovnjakovz najsodobnejšo opremo in metodami dela za vaše okrevanje.S priporočili in zdravniškimi nasveti je izbor storitev vaša lastna odločitev.


Vrbnik kot edinstveno zračno zdravilišče v tem predeluEvrope s splošno znano termalno vodo in največjim številom sončnih ur v Vojvodini,predstavlja idealno mesto za vaše okrevanje in razvajanje.


V samo 25 minutah vožnje od Novega Sada in 60 minut odBeograda, se boste pripeljali v Termal in se takoj prepustili čarom term Vrdnikin nacionalnega parka Fruška gora.


Kakor vedno, v restavraciji se vedno dobro je, ne glede nato ali govorimo o nekih posebnih specialitetah, ki so le po vašem okusu, ali ospecialitetah Vojvodine.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.