Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL OCTAGON, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 89 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL OCTAGON, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 89 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če se odločite za obisk prestolnice Bosne in Hercegovine, boste zagotovo navdušeni nad udobnim hotelom, kjer se ponašajo s kvalitetnimi storitvami in malce drugačno notranjostjo. Octagon Hotel, udobno opremljen eleganten hotel, je odlična izhodiščna točka za odkrivanje mesta s stoletno zgodovino različnih narodov, ki so pustili prav posebno multikulturno vzdušje in pečat.


Le 100 metrov od mednarodnega letališča v Sarajevu, 15 minut vožnje od srca starega mesta Baščaršije in 20 minut od okoliških olimpijskih gora, Octagon Hotel ponuja razkošno nastanitev tako za poslovneže kot turiste.


Visok standard, dobro in lepo opremljene sobe, prvovrstni bife, prijazno osebje in sproščeno vzdušje so razlogi, da se gostje vedno znova radi vračajo. Udobne dvoposteljne sobe, ločen dnevni prostor in številne storitve predstavljajo dodatno prednost hotela.


Sarajevo je prestolnica prijaznih in odprtih ljudi, kjer nikakor ne smete pozabiti pokusiti kakšne od tipičnih bosanskih jedi in obiskati številnih manjših trgovinic na Baščaršiji.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.