Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ETNO VAS STANIŠIĆI, Bijeljina, Bosna in Hercegovina - 70 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba fitness dvorane

ETNO VAS STANIŠIĆI, Bijeljina, Bosna in Hercegovina - 70 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba fitness dvorane

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pri izhodu izBijeljine se nahaja ’’Etno Vas Stanišići’’. ’’Etno Vas Stanišići’’, izvennašega časa in prostora, vrača nazaj v preteklost in naravo, ter vzbujaobčudovanje k preprostosti nekdanjega načina življenja. Tu se sproščajo oči induša, človek postaja bolj plemenit pa tudi molj moder, medtem ko poslušažuborenje potokov in mlina.


’’Etno Vas Stanišići’’ je leta 2003 zasnoval BorisStanišić. Rezultat pa je pristna gorska vasica sredi ravnine.


Vas ima dva dela. En del je zgrajen iz lesa. Sestavljen jeiz lesenih hiš, ki jih povezuje tlakovana kamena pot, v središču jezera pa stadve vasi. Drugi del je duhovno obarvan in predstavljen s srednjeveškoarhitekturo zgrajeno iz kamna, ki je v bistvu zbirka replik zgodovinskega inverskega pomena.


Vas je sestavljena iz mlina, mlekarna, skedenj, avtentičnelesene hiše s pohištvom in prikazom narodnih nošenj. Vsi objekti se nahajajo vbližini jezera in potoka, ki med njimi vijuga, povezani pa so s tlakovanokamnito potjo. Z izvora vedno priteka čista voda, ki se nahaja povsod po vasi,simbolizira pa izvor življenja, obstoja in trajanja.


V bližini samostanske hiše na jezeru, se nahaja amfiteater s380 sedeži, ki je namenjen za kulturne prireditve pod milim nebom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.