Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LIFECLASS SPA & RELAX PAKET, Portorož, Slovenija - 29,90 EUR - 1x 4-urno kopanje v bazenih s termalnim Pramorjem in vstop v Savna Park, 1x 15-minutna sprostilna masaža (ayurvedska, thalasso in tajska) ali kosilo ali večerja v...

LIFECLASS SPA & RELAX PAKET, Portorož, Slovenija - 29,90 EUR - 1x 4-urno kopanje v bazenih s termalnim Pramorjem in vstop v Savna Park, 1x 15-minutna sprostilna masaža (ayurvedska, thalasso in tajska) ali kosilo ali večerja v...

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


800-letna tradicija zdravilišča, najobsežnejša wellness ponudba - to je svet zdravih užitkov! Vzemite si čas zase in si privoščite razvajanje!


Sedem centrov  - Shakti, Ayurveda center, Wai Thai center, Thalasso center, Beauty center, Sauna Park, Termalno rekreacijski center in Center celovitega pomlajevanja in rehabilitacije – se razprostirajo na več kot 10.000 m2 površine. 


V središču Portoroža se nahaja čisto pravi časovni stroj. Tople barve istrske narave dajejo sproščujoč občutek topline nadvse elegantnemu ambientu, ki obdaja bazen v katerem se nahaja ˝vir prvinske energije˝ - 42.000 let staro Pramorje. Potopitev v ta eliksir življenja nas napolni z energijo ter poveže z duhom prednikov.  Le tega v najlepši luči odsevajo prizori stenskiih slikarij iz pradavnine. Kopanje v bazenih s termomineralno vodo blagodejno vpliva na kožo, dihala, gibalni sistem in splošno počutje vsakogar.


Pozabite na čas, skrbi in stres... Pravljični svet mediteranskih arom, prijetne vročine, razstrupljevalne Piranske soli, aerosolov morja ter ledene jame je vaše zatočišče. Sauna Park je po svoji vsebinsko izredno raznoliki in bogati ponudbi edinstven v Evropi. Na 1.000 kvadratnih metrih ponuja kar 7 vrst savn. 


Lokalne zdravilne dejavnike iz Piranskih solin (fango, slanico in sol) so že v 13. stoletju za zdravilstvo začeli uporabljati menihi iz Benediktinskega samostana v Portorožu. Prav ti proizvodi najvišje kakovosti, ki jih žuljave in zagorele roke piranskih solinarjev že dobrih 800 let po tradicionalnem postopku žanjejo v Piranskih solinah, so osnovna sestavina terapij, ki v kombinaciji z najsodobnejšim medicinskim znanjem naših strokovnjakov zagotavljajo najboljše rezultate za vaše zdravje, dobro počutje in lepoto. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.