Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3-dnevno sproščanje in uživanje v Svetem Martinu na Muri za 2 osebi s POLPENZIONOM v sobah Rea*** in možnostjo KOPANJA v Termah Sveti Martin

3-dnevno sproščanje in uživanje v Svetem Martinu na Muri za 2 osebi s POLPENZIONOM v sobah Rea*** in možnostjo KOPANJA v Termah Sveti Martin

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Edinstven kraj dobrega počutja za sprostitev in šport. Rezervirajte si svoj 3 dnevni oddih in se razvajajte v DVOJE v prečudoviti pokrajini na območju reke Mure.
Veliko možnosti za rekreacijo, idealen oddih v naravi in celodnevno kopanje v Termah Sveti Martin! Kar 3 CELODNEVNE vstopnice za TERME Sveti Martin za OBA!
Ponudba zajema: 
- 3 dni/2 x nočitev za 2 osebi  s POLPENZIONOM v sobah Rea*** 
- DARILO ob nakupu kupona: 3 x celodnevna vstopnica za Terme Sv. Martin za 2 osebi
- Turistična taksa je vključena v ceno
- Brezplačno parkirišče
- Brezplačni internet
- BREZPLAČNO bivanje za otroke do 5,99. leta (ki spijo s starši ali v otroški posteljici)
Sobe so lepo opremljene ter vsebujejo: posteljino, veliko in malo brisačo za vsako osebo posebaj, toaletni papir , tekoče milo, klimatsko napravo , wireless internet, minibar, tiš, LED TV, teraso in parkirno mesto za otroke. Sobe se nahajajo cca. 4 km od Term Sveti Martin.
SVETI MARTIN na MURI
Leži na desnem bregu spodnjega toka reke Mure v dolini med severnim međimurskim hribovjem in reke Mure. Geografsko gledano je to najbolj severna Hrvaška občin. (bližina slovenskega Ljutomera čez mejo)
Območje je možno razdeliti na dva tipa: nižinsko in hribovito območje za katera je značilna zmerno sveže celinsko podnebje. Območje ob reki Muri je tudi razglašen za regionalni naravni park Mura - Drava z bogato floro in favno.
Mura je znana po svojih številnih mlinih, enega od teh so popolnoma rekonstruirali in je tudi znana turistična ogledniška točka.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.