Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PREDBOŽIČNI RIM IN VATIKAN, Rim, Italija - 119 EUR - Avtobusni program po programu za 1 osebo, Pristojbine in cestnine za 1 osebo

PREDBOŽIČNI RIM IN VATIKAN, Rim, Italija - 119 EUR - Avtobusni program po programu za 1 osebo, Pristojbine in cestnine za 1 osebo

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prazničnidnevi v »Večnem mestu«!


1.DAN: SLOVENIJA – ITALIJA: Odhod avtobusa vvečernih urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Italijo, proti Rimu. 


2.DAN: RIM IN VATIKAN: Po prihodu vitalijansko prestolnico bomo najprej obiskali znamenito papeško državo Vatikan.Ogledali si bomo cerkev sv. Petra. Po želji se bomo povzpeli na kupolo cerkve,od koder je krasen razgled na Vatikan z vrtovi ter na panoramo Rima. Pot bomo nadaljevaliz ogledi kulturnozgodovinskih znamenitosti Večnega mesta. Prvi in daljšipostanek bo na trgu Navona z vodnjakom Štirih rek, kjer boste lahko obiskalinajlepši božični sejem v Rimu, se sprehodili med pisanimi stojnicami,občudovali praznično okrašene fontane enega najlepših evropskih trgov,prisluhnili glasbi pouličnih muzikantov, kupili darila za svoje najbližje in seposladkali s kulinaričnimi dobrotami. Nato se bomo sprehodili do Panteona ter dalje do najbolj romantičnega vodnjakaTrevi, kamor boste lahko vrgli kovanec za srečo…, dan pa zaključili naznamenitih Španskih stopnicah. Zvečer vožnja do hotela v okolici, večerja innočitev. 


3.DAN: RIM – SLOVENIJA: Po zajtrku si bomo ogledali mogočni Kolosej,razgledni grič Kapitol od koder je najlepši možen pogled na  Forum Romanum. Nekaj prostega časa bomo imeliza kavo ali prigrizek, sprehod po praznično okrašenem mestu,  nato pa bo v zgodnjih popoldanskih urahsledila vožnja z vmesnimi postanki, proti domu. V Slovenijo  bomo prispeli v nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.