Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PLITVIŠKA JEZERA - PAVILJONI JELENA, Rakovica, Hrvaška - 53 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Standard sobi paviljona Jelena za 2 osebi, Pijačo dobrodošlice

PLITVIŠKA JEZERA - PAVILJONI JELENA, Rakovica, Hrvaška - 53 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Standard sobi paviljona Jelena za 2 osebi, Pijačo dobrodošlice

82%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Letovišče ResortTurist Grabovac se nahaja na mirni lokaciji, 8 km od narodnega parka Plitviškajezera. Obdajajo ga visoki borovci in griči, ponuja pa nastanitvene enote vglavni stavbi ter v lesenih hiškah in brezplačen brezžični internet v vsehprostorih. V Paviljonih Jelena se nahaja 16 dvoposteljnih sob s popolnomaopremljenimi kopalnicami in gretjem za bolj mrzle dneve. V vseh sobah se nahajasatelitska televizija.


V restavraciji v sklopu letovišča vam postrežejo stradicionalno hrvaško kulinariko, predvsem s specialitetami iz regije Lika.Obedujete lahko v jedilnici ali na prostorni terasi.


V letovišču se lahko dogovorite za izlete do Plitviškihjezer, jam Barać ali slapov Rastoke. V bližini najdete tudi številne možnostiza različne športne dejavnosti na prostem (prosto plezanje, vožnja s kajakom)in rekreacijo (paintball, kolesarjenje, jahanje).


Na recepciji lahko najamete kolesa, na zahtevo pa vamorganizirajo tudi izlete. Na voljo so še menjalnica, bankomat in trgovina. Vbližini sta bencinska postaja in avtoservis. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.