Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PREDBOŽIČNI DUNAJ, Dunaj, Avstrija - 78 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, Pristojbine in cestnine za 1 osebo

PREDBOŽIČNI DUNAJ, Dunaj, Avstrija - 78 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, Pristojbine in cestnine za 1 osebo

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dunaj prestolnica Avstrije, mesto s pestrozgodovino, ki leži na lepi modri Donavi. Že zdavnaj je minil čas starega Dunajas kongresi, kočijaži, zabavami in kralji valčkov »mesta mojih sanj«, sijajacesarstva. Ostala pa je lepota mesta, ljubeznivo prebivalstvo, kulturnoozračje… Dunaj je vabljiv v vseh letnih časih, še posebej privlačen pa je vpredbožičnem času.


1. DAN: SLOVENIJA – DUNAJ: Odhod avtobusa iz Ljubljane. Vožnja mimo Celja in Maribora vAvstrijo, nato po avtocesti mimo Gradca do Dunaja. Po prihodu v avstrijskoprestolnico  bo sledil ogled palač obRingu. Videli bomo Karlovo cerkev, Umetnostnozgodovinski in Naravoslovni muzej,Dvorno gledališče, Votivno cerkev in Univerze. Sledi ogled mestnega središča,sprehod po nekdanjem cesarskem dvorcu Hofburgu ter dalje do znamenite stolnicesv. Štefana, Državne opere, Mestne hiše, Parlamenta... Po ogledih bo prosto inpriložnost za ogled kakšne razstave ali muzeja. Ker je Dunaj najbolj dišeč pravv predbožičnem času si boste zagotovo privoščili punč in vročo čokolado, sesprehodili po praznično okrašenem mestu, lahko kupili darilce na prazničnookrašenih stojnicah ali pa si v eni  od dunajskih kavarn privoščiliznamenito Sacherjevo tortico. Namestitev in nočitev v hotelu. 


2. DAN: DUNAJ - SLOVENIJA: Po zajtrku obisk veličastne letne rezidence Habsburžanov, Schönbrunnu, kjer je vsakoletnitradicionalni manjši božični sejem. Ogled zunanjščine, po želji pa tudinotranjščine baročnega dvorca. Sprehod po parku, nato vrnitev v mesto, kjer sibomo ogledali še ostale znamenitosti starega mesta: dvorec Belvedere,Plečnikovo Zacherlovo hišo, znamenito stavbo Secesije in druge. Po ogledih boprosto in priložnost za ogled kakšne razstave ali muzejske zbirke, za obiskzabaviščnega parka Prater, kje se boste lahko popeljali z velikim panoramskimkolesom ali za sprehode po dunajskih ulicah s stojnicami.  Če bo čas dopuščal  še obisk hiše umetnika Hundertwasserja. Poznopopoldan vrnitev proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.