Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

75-minutna GLOBINSKA VLAŽILNA NEGA OBRAZA v Lepotnem studiu Bodylicious

75-minutna GLOBINSKA VLAŽILNA NEGA OBRAZA v Lepotnem studiu Bodylicious

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Povrnite svoji koži gladkost, napetost, čistost in njeno naravno lepoto!
Zaradi različnih dejavnikov, ki negativno vplivajo na našo kožo, ji odvzamejo lesk in vlago, je priporočljivo, da za njo pravilno in redno skrbimo. S 75-minutno vlažilno nego obraza in regeneracijsko nego z ultrazvokom boste kožo na obrazu razvajali, nahranili in pomladili.
Sprostite, poživite in nahranite kožo! V lepotnem studiu BODYLICIOUS bodo s pomočjo profesionalnih naprav očistili vašo kožo brez neprijetnega in bolečega stiskanja mozoljčkov ter jo globinsko navlažili. Koža bo po tretmaju vidno regenerirana, struktura izboljšana in koža ponovno sijoča.
Globinsko čiščenje obraza z aparatom Skin Scrubber je primerno za vse, ki težje prenašate bolečino ročnega globinskega čiščenja, saj gre za neboleč postopek, primeren tako za tiste s problematično kožo, kot tudi za vse, ki želite zdrav videz zgolj vzdrževati. Tako čiščenje se priporoča tedensko vsaj en mesec in nato enkrat mesečno za vzdrževanje zdravega videza.
Ultrazvok, je postopek, ki olajša vnos kozmetično učinkovitih sestavin v kožo, spodbuja pretok krvi in nastajanje novih celic, kar posledično hitreje vodi do gladke, svetleče in bolj napete kože.
Bodite lepi. Bodite Bodylicious!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.