Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Amon Olimje: Golf GF18 z vključenim kosilom ali večerjo -41%

Amon Olimje: Golf GF18 z vključenim kosilom ali večerjo -41%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlična ponudba za golfiste: GF18 in kosilo ali večerja le 27 €, namesto 46 €! Vzemite si čas za obisk čudovite vasice Olimje ter odigrajte partijo golfa. Golf igrišče Amon se nahaja v neposredni bližini olimskega samostana z...



Kaj ponudba vključuje?
Golf igra GF18 na golf igrišču v Olimju.Kosilo ali večerja v restavraciji Amon.Jedi so narejene po odličnih domačih receptih.Amon se nahaja v neposredni bližini olimskega samostana z najstarejšo lekarno (slika 6), Čokoladnice Olimje, Jelenovega Grebena ter Term Olimia.Pri Amonu lahko tudi prenočite (slika 8).*Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 6.11.2016.Opis ponudbe
Olimje leži v slikoviti pokrajini ob reki Sotli. Srednje Sotelska pokrajina skriva v sebi nepozabne lepote neokrnjene narave. Spokojnost neokrnjene narave vam v vsej svoji lepoti pričarajo gozdovi, vinogradi, cvetje, žuborenje potoka, pesem ptic. Simbol te lepote pa je golf igrišče z devetimi igralnimi polji. Sprehod med peščenimi in vodnimi ovirami deveterih lukenj je pravi izziv, da se spopadeš sam s seboj in se predaš golfu, zapeljivi mešanici sproščenega uživanja v naravi in obenem skrajno kontroliranih gibov, v katerih se človek na prijeten, a neubranljiv način preizkuša sam s seboj, s sposobnostmi lastnega telesa, s svojo psihofizično kondicijo.
Poleg golf igrišča se nahaja tudi restavracija Amon, ki še posebej slovi po izvirnih predmetih vinogradniške in vinarske dediščine. V kuhinji dajejo prednost starim domačim receptom ter BIO proizvodom. Iz sadja in vina pridelujejo vinolade, v krušni peči pa pripravljajo raznovrstne lokalno-avtohtone jedi. Ne manjkajo niti vrhunska vina, ki v sebi nosijo barve, arome in okuse najboljših štajerskih belih in rdečih sort. Za dosežke na področju gostinstva so prejeli mnogo priznanj na različnih kulinaričnih tekmovanjih, Turistični nagelj in mednarodno priznanje za Hišo kakovosti »Maison de Qualité«.
Priporočamo, da pri Amonu tudi prenočite ter obiščete bližnje znamenitosti ali terme. V neposredni bližini se nahaja olimski samostan z najstarejšo lekarno (slika 6), Čokoladnica Olimje, Jelenov Greben, Terme Olimia, Pivnica Haler in Koča pri Čarovnici.
Ekipa Mestoidej je preizkusila ponudbo: “Golf igra je bila super, saj imajo dobro urejeno igrišče, bolj kot vse pa me je navdušila kulinarika, ki je presegla pričakovanja ter nadvse prijazno osebje.”Plačajte le 5 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Golf v Olimju GF18 in kosilo (ali večerja), vas bo stal že od 27 €, namesto 46 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek 22 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 818 24 80 ali info@amon.si.Zaradi vremenskih razmer predlagamo, da pred koriščenjem kontaktirate ponudnika o delovnem času.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Olimje 24, 3254 Podčetrtek.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 6.11.2016.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 22 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.*Nočitev že od 27 € na osebo (obvezna predhodna rezervacija termina, doplačilo pri ponudniku).Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: AMON Kontaktni podatki: 03 818 24 80 ali info@amon.si Lokacija ponudnika: Olimje 24, 3254 Podčetrtek


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.