Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Wellness Studenec: "Studenčev objem": 3-urni VIP zakup celotnega wellnessa in masaža za PAR, do -51%

Wellness Studenec: "Studenčev objem": 3-urni VIP zakup celotnega wellnessa in masaža za PAR, do -51%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Vzemita si čas zase in se odpravita na pravljično 3-urno razvajanje na Bled. VIP zakup celotnega Wellness Studenec s finsko, infrardečo in turško savno, jacuzzijem, hladno knajpovo potko ter hladnim bazenom že za 49 €. Na voljo VIP...



Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro zakup celotnega wellness prostora z ali brez masažo za 2 osebi: Studenčev objem za dva -51%:3-urni zakup celotnega wellness prostora; na voljo: finska, infrardeča in turška savna, jacuzzi, hladna knajpova potka in hladni bazen.Le 49 € , namesto 100 € za 2 osebi. Studenčev objem z masažo za dva -41%:3-urni zakup celotnega wellness prostora; na voljo: finska, infrardeča in turška savna, jacuzzi, hladna knajpova potka in hladni bazen,2x 30 min. masaža z aromatičnimi olji.Le 95 € , namesto 160 € za 2 osebi. Obe ponudbi vključujeta:Penina (0,375 l),sadje, domači zeliščni čaj,kopalni plašč,rjuha, brisača.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.6.2017.Opis ponudbe
Prepustite se 3-urnem rajskem razvajanju v sprostitvenem centru Wellness Studenec, ki se nahaja znotraj Hotela Krim na čudovitem Bledu.
V Wellnessu Studenec vama bodo na voljo turška, finska in infrardeča savna, topli masažni bazen, ohlajevalni bazen, knajpova potka in kotiček, namenjen počitku med savnanjem. V masažnem salonu se lahko prepustite spretnim prstom maserjev, ki vas bodo razvajali z različnimi masažam.
S holističnim pristopom pri izvajanju velneške ponudbe bodo v Wellnessu Studenec poskrbeli za vaše dobro počutje. Njihovo poslanstvo je ponuditi izjemno izkušnjo doživetja vsega lepega kar nudi narava. Zaupanje gradijo na podlagi strokovnega znanja in osebnega pristopa. Welness center Studenec deluje s pozitivno energijo z vedno nasmejanimi zaposlenimi ter vam tako nudi profesionalno storitev.
Izkoristite ekskluzivno ponudbo Mestoidej ter se prepustite 3-urnemu intimnemu razvajanju v dvoje. Ker je wellness znan po odličnih masažah predlagamo, da sprostitev na Bledu popestrite tudi z masažo. Plačajte le 9 € (Studenčev objem za dva) ali 15 € (Studenčev objem z masažo za dva 2) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. VIP zakup celoznega Wellness Studenec za 2 osebi, vas bo stal le 49 €, namesto 100 €, VIP zakup z vključeno masažo za 2 pa le 95 €, namesto 160 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija na wellnessstudenec@gmail.com ali 030 685 034.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Ljubljanska cesta 7, 4260 Bled (Hotel Krim Bled).Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.6.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 40 € (Studenčev objem) ali 80 € (Studenčev objem z masažo za dva).Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Wellness Studenec, Hotel Krim Kontaktni podatki: 030 685 034 ali wellnessstudenec@gmail.com Lokacija ponudnika: Ljubljanska cesta 7, 4260 Bled


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.