Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hiša Krasna: Oddih v nadstandardni sobi v osrčju Krasa za 2 osebi že od 149 €. Vključen bogat hišni zajtrk in 5-hodna večerja "Okusi Krasa"!

Hiša Krasna: Oddih v nadstandardni sobi v osrčju Krasa za 2 osebi že od 149 €. Vključen bogat hišni zajtrk in 5-hodna večerja "Okusi Krasa"!

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Izkoristite priložnost in si privoščite pisano ponudbo kulinaričnih dobrot v družinsko vodeni Hiši gostoljubnosti Krasna. Elegantna rezina zorenega pršuta ob kozarčku dobrega terana tekne ob vsakem času! Sprehodite se po kraški...



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v nadstandardni sobi za 2 osebi,bogat hišni zajtrk za 2 osebi,večerja "Okusi Krasa" s 5-hodnim menijem za 2 osebi,sadno presenečenje v sobi,Pozna odjava - do 15,00 h.Brezplačen Wi-Fi internet,brezplačno parkirno mesto.Otrok do 4. leta brezplačno.*Priporočamo obisk kobilarne v sosednji Lipici, bližnje jame Vilenica, Škocjanske jame ali preprosto sprehod po kraški vasi.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.1.2017.*Za daljši oddih lahko kupite več potrdil in jih združite, po predhodnem dogovoru s ponudnikom.Opis ponudbe
Izkoristite priložnost in privoščite si jesensko-zimsko pisano ponudbo kulinaričnih dobrot v družinsko vodeni Hiši gostoljubnosti Krasna. Elegantna rezina zorenega pršuta ob kozarčku dobrega terana tekne ob vsakem času! Sprehodite se po kraški gmajni, nadihajte se blagodejnega zraka, naj vam burja razmrši lase in prevetri misli! Uživajte v razvajanju gostiteljev in se vrnite v svoj vsakdan spočiti ter polni nove energije.
Ali ste vedeli, da je Lokev največja vas v Sloveniji?
Spočit duh je doma v spočitem telesu. Prenočite v eni od sob, kjer bodo brezskrbne sanje dišale kot rožni vrt, kjer je sprehod v mesečini večerno darilo za dušo, ali kjer je sončno jutro prvi nasmeh dneva!
Obiščite njihov Hram, ki vas bo navdušil, gurmanski pečat pa mu bo dala poroka vina s kraškim pršutom in svežim kruhom iz njihove krušne peči. Prepustite se vodstvu odličnega chefa Gašperja Kordeža in uživajte ob kraških dobrotah, ki popotnika popeljejo tako v tradicijo kot v sodobnost Krasa. Kraška kuhinja slovi po svojih polnih okusih, ki jim sledijo tudi v Krasni.
Naredite si lep vikend z obiskom na Krasu, saj Krasna z bližnjo okolico ponuja vse za sprostitev in aktivno preživljanje prostega časa: naravo, ki prerodi, užitke, ki razveseljujejo, in umetnost, ki navdihuje. Priporočamo obisk kobilarne v sosednji Lipici, bližnje jame Vilenica, Škocjanske jame, pohod na Kokoško ali preprosto sprehod po kraški vasi. Privoščite si nebeški mir ob spremljanju pesmi ptic, saj dan, v katerem užijemo vsak trenutek, je popoln.

Degustacijski meni v 5 hodih (primer):
Pozdrav iz kuhinje***Račji »rillette« s tartufi in okisano zelenjavo
***Rižota z jurčki***Nežno prekajen ombolo s krompirjevim pirejem in jabolki***Pomarančna tortica z olivnim oljem in čokolado
***
Plačajte le 27 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 5 vrhunskih hodov in nočitev v nadstandardni sobi v osrčju Krasa za 2 osebi, vas bo stal le 149 €, namesto 226 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 27 €, preostalih 122 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na info@krasna-hisa.si ali 040 214 226.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Lokev 78, 6219 Lokev.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.1.2017, od četrtka do ponedeljka, razen v obdobju od 15.12.2016 do 05.01.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 122 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa 1,27 € na osebo/noč.*Otroški popusti in doplačila:Otroci do 4. leta brezplačno, otrok od 4. do 10. leta na dodatnem ležišču prejme 50% popust na redno ceno, otrok od 10. do 14. leta na dodatnem ležišču prejme 30% popust na redno ceno.Meniji so sezonski in se zaradi tega posamezni hodi lahko spreminjajo.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.O ponudniku:
Ponudnik: Hiša Krasna Kontaktni podatki: info@krasna-hisa.si ali 040 214 226 Lokacija ponudnika: Lokev 78, 6219 Lokev


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.