Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ČAROBNI PREDBOŽIČNI MILANO, Milano, Italija - 33,90 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, Zunanji ogledi po programu za 1 osebo

ČAROBNI PREDBOŽIČNI MILANO, Milano, Italija - 33,90 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, Zunanji ogledi po programu za 1 osebo

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Veličasten trg Piazza Duomo, najlepše modne trgovine, kavarne, slovita operna hiša, stojnice božičnega sejma, dišeče dobrote, darilca... Prečudovit izlet!


Odhodavtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja preko Sežane v Italijo,mimo Benetk in Padove do Milana – mesta mode in nogometa.


PrestolnicaLombardije je pomembno mesto visoke italijanske kulture s posebnim življenjskimutripom in slogom, kjer si bogata preteklost in vznemirljiva sedanjost podajataroki. Mesto je finančna in gospodarska prestolnica severne Italije. Ogled bomopričeli na veličastnem trgu Piazza Duomo z istoimensko stolnico, ki je največjagotska mojstrovina v Italiji in tretja največja cerkev v Evropi. Po ogledu sebomo sprehodili pod arkadami galerije Vittorio Emanuele, kjer se vrstijonajlepše modne trgovine. Tukaj boste našli svetovno znane blagovne znamke, kiso prava paša za oči. Ustavili se bomo v eni pravih kavarn, saj brez kapučina vMilanu ne gre. Sprehodili se bomo do slovite milanske operne hiše – Teatro allaScala. Po ogledu mesta si bomo privoščili nekaj prostega časa za sprehod medstojnicami božičnega sejma, na trgu Piazza Duomo in uživali v dišečih dobrotahter nakupili darilca za naše najbližje.   


V večernihurah sledi povratek proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.