Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

THERMAL HOTEL BALANCE, Lenti, Madžarska - 168 EUR - 2x nočitev v Superior sobi s polpenzionom za 2 osebi, Neomejen vstop v termalno kopališče in energijski park Sv. Jurija

THERMAL HOTEL BALANCE, Lenti, Madžarska - 168 EUR - 2x nočitev v Superior sobi s polpenzionom za 2 osebi, Neomejen vstop v termalno kopališče in energijski park Sv. Jurija

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nov hotel Term Lenti in energijski park Sv. Jurija ponuja 94 sobna 4. nadstropjih nudi 4-zvezdične kakovostne storitve. Hotel je neposredno povezan s pokritim delomtermalnega kopališča. S tem ponuja gostom udoben in varen vstop brez ovir vtermalno kopališče, kjer imajo hotelski gosti neomejen vstop.


V pritličju hotela senahaja recepcija, avla, več konferenčnih dvoran različnih velikosti, hotelskarestavracija, bar ter igralna soba za otroke. V prvem, drugem in tretjemnadstropju je 92 standardnih insuperior sob, ki nudijo gostom udobnonamestitev z možnostjo dodatnih ležišč in otroških postelj. Sobe soopremljene s kopalnico (tuš, wc), balkonom, telefonom, televizorjem in mini barom.
 


Hotelski wellness, kise nahaja v 4. nadstropju, nudi gostom 2ločena prostora za masaže, 4 savne(finska, aroma, infra ter parna) ter notranji bazen s termalno vodo spogledom na slikovite Lenti vinograde. Ob bazenu se lahko gosti okrepčajo zosvežilnimi in toplimi napitki.
 


V pritličju se nahajarestavracija, ki sprejme 260 oseb,sosednji zimski vrt in terasa panudita možnost za organizacijo prireditev. Jedilni list nudi širok izbor jedi od mednarodne kuhinje pa vse doregionalnih in lokalnih specialitet, h katerim ponujajo najboljša vina izcelega sveta.



Termalno kopališče Lenti, ki se nahaja sredi lepe narave, nudina 8 hektarjih ogromno zelenih površin, 5 zunanjih in 7 notranjih bazenov(bazeni s čisto termalno vodo, plavalni bazen, otroški bazeni, bazeni shidromasažo, doživljajski bazeni s tobogani). Voda v Termah Lenti je 40 000 letna zdravilnanatrium-hidrogenkarbonatna voda, primernaza zdravljenje in preventivo obolenj sklepovin gibalnega aparata.
 


Nov pokritdoživljajski del kopališča nudi predvsem mlajšim gostom bazen s toboganom, doživljajskimiin igralnimi elementi, velikim in otroškim toboganom ter bazen za čofotanje zanajmlajše. Poleg tega je doživljajski bazen s termalno vodo in različnimi masažnimielementi kot npr. masažne police, gejzirji, slapovi in ostali vodni efekti, kinudijo gostom sprostitev, rekreacijo in regeneracijo.


Na območjuTerm Lenti se nahaja energijski park sv. Jurija, s čimer je termalno kopališčev Lentiju edinstveno v Evropi, saj se nahaja na stičišču blagodejnihenergijskih linij, ki skupaj s termalno vodo poskrbijo za to, da se lahko gosti še bolje sprostijo, zdravijo ter napolnijo baterije z novimi močmi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.