Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozabno Martinovanje za 2 osebi v Grand Hotelu Sava****superior v Rogaški Slatini

Nepozabno Martinovanje za 2 osebi v Grand Hotelu Sava****superior v Rogaški Slatini

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v prestižnih sobah kot malo kje. V najboljšem hotelu Grand Hotelu Sava**** se boste prepričali, da je lahko bivanje nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo.  Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki maserjev, objemih termalne vode v termah Lotus, gurmanskimi užitki v restavracijah in sladkimi dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial. Za vse našteto pa bo poskrbelo usposobljeno osebje, ki jim ni vseeno kako se pri njih počutite in s kakšnimi vtisi se boste poslovili od njih. Ne samo, da želijo izpolniti vaša pričakovanja, jih želijo tudi preseči in vas prepričati, da se je vredno vrniti spet k njim.
Z zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. V hotelu vas pričakuje prijazno osebje, ki bo poskrbelo za vašo dobro počutje in nepozabna doživetja. V času Martinovanja posebna ponudba vključuje svečano Martinovo večerjov hotelski restavraciji Kristal!
 Opremljenost sobe:
kopalnica (s tušem ali kadjo), WC, TV Sat, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, priključek za internet brezplačen WI FI, balkon ter sobe s povezanimi vrati, brezplačen parkirni prostor.
 Grand hotel Sava ponuja še:
penzionsko restavracijo Kristal s 250 sedeži, samopostrežnim bifejem in SHOW COOKINGOM; a΄la carte restavracijo Kaiser, bar Lobby, najboljše slaščice v hotelu boste lahko poskusili v Cappuccino baru in kavarni Imperila. Kongresni center, frizerski salon, Wellness center Spa & Beauty in se razvajali v bazenih in savnah Lotus term.
Preživite prijeten oddih v objemu narave, veličastnega parka, bogate zgodovine ter vrhunsko opremljenih sob hotela Grand Hotelu Sava**** v Rogaški Slatini.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.