Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ODLIČNA CENA! 4x250g CHIA semen + Poštnina je BREZPLAČNA

ODLIČNA CENA! 4x250g CHIA semen + Poštnina je BREZPLAČNA

72%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Chia semena so postala nov prehranski hit, ki je priljubljen tako med zvezdniki kot med navadnimi smrtniki. O njih se vse več govori in piše.
Leto 2013 je zagotovo leto chia semen, saj so postala izjemno priljubljena med ljudmi, ki so osveščeni o zdravem načinu prehranjevanja. ''Chia semena so bila del prehrane že leta in leta, a njihova priljubljenost je pričela rasti v tem letu,'' je za Good Morning America povedal prehranski strokovnjak iz New Yorka Drew Rosen. ''Gre za starodavni pridelek, a ker so semena tako prilagodljiva in bogata z omega 3-maščobnimi kislinami, je njihova prodaja zacvetela.''Prav 'preprosto' pa je tisto, zaradi česar so chia semena vse bolj priljubljena. Lahko jih dodate k jutranjim kosmičem z jogurtom, v solato, zmiksano sadje ali le v jogurt. Nekateri jih preprosto popijejo z vodo. Vse to pa seveda zaradi njihovih lastnosti. Chia semena so namreč eden najboljših virov omega 3-maščobnih kislin (60 odstotkov vseh maščob v semenu), ki nam jih običajno v telesu primanjkuje in so pomembne za delovanje krvožilnega sistema, preprečevanje krvnih strdkov in za pravilno delovanje celic. Poleg tega vsebujejo dvakrat več beljakovin kot druga semena in žita, bogata pa so še z antioksidanti, kalijem, železom in vitamini A, D, K, E in B.
Uživanje chia semen pripomore še k izgubi kilogramov, saj povečujejo občutek sitosti, pospešujejo absorbcijo in razgradnjo maščob in imajo nizek glikemični indeks. Chia semena vam bodo pomagala, da boste dlje časa siti in da ne boste zaužili preveliko količino hrane. Imeli boste občutek, da imate poln želodec, saj mokra semena proizvedejo želatinasto snov, zaradi česar jih boste dlje prebavljali. Dobro jih poznajo tudi športniki, ker pripomorejo k hidraciji telesa in elektrolitskemu ravnotežju, zaradi česar so kot nalašč za regeneracijo mišic po vadbi. Sicer pa chia v starodavnem jeziku Majev pomeni ''močan'', saj semena povečujejo še fizično vzdržljivost in izboljšujejo splošno telesno počutje. 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Odpirač BUDDY 3 vrste
OMEJENA KOLIČINA
25892-56 ROČNI MEŠALNIK SMOKY QUARTZ
-13%
OMEJENA KOLIČINA
Držalo za gobico SLING belo
OMEJENA KOLIČINA
25891-56 ROČNI MEŠALNIK TURQUOISE
-13%
OMEJENA KOLIČINA
Stojalo za papirne brisače BUDDY 
OMEJENA KOLIČINA