Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Popolni VIDEONADZORNI SISTEM CCTV z 8 kamerami za vsak dom ali podjetje

Popolni VIDEONADZORNI SISTEM CCTV z 8 kamerami za vsak dom ali podjetje

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Kompletna rešitev za "sam svoj mojster" preprosto inštalacijo analognega videonadzornega CCTV sistema. Komplet vsebuje DVR snemalnik in 8 videonadzornih kamer za notranjo ali zunanjo inštalacijo. Komplet je primeren za dnevno nočni videonadzor domačega okolja, vikenda, pisarne ali malega podjetja. 
Sedaj boste lahko v svojem domu poskrbeli za večjo varnost z videnadzorom. Ker je sistem preprost za uporabo in inštalacijo, boste vso delo lahko opravili čisto sami.
Ujemite nepozabne trenutke ali pa posnemite dogodek kot pravi vohun! 
Specifikacija:Podpira zaznavanje gibanja in alarm za snemanjePodpira varnostne kopije preko USB-ja in internetaCMS platforma z centraliziranim upravljanjem: Spremljate lahko več DVR-jevVGA: Podpira največjo ločljivost 1280x1024 pikslovPodpira 6 različnih funkcij: snemanje, predvajanje, prenosno omrežje, backup, mobilno sledenje in delovanje preko vmesnikaVgrajen daljinski ID in ime domeneMobilni nadzor preko 3G omrežjaPodpira: Windows Mobile, Symbian, Android, iPhone, BlackBerry24 urna podpora z IR LED nadzoromKamere so v beli barvi!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.