Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme Dobrna, Vila Higiea 4*: Oddih s POLNIM penzionom in neomejenim kopanjem za 2 -41%

Terme Dobrna, Vila Higiea 4*: Oddih s POLNIM penzionom in neomejenim kopanjem za 2 -41%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščite si edinstveno razvajanje v luksuzni Vili Higiea 4*, kjer se boste lahko namakali in čofotali v termalni vodi, ki vas ne bo le sprostila, ampak zaradi zdravilnih moči tudi blagodejno vplivala na vaše zdravje in počutje....



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi Depandansi Vila Higiea 4* za 2 osebi,2x polni penzion za 2 osebi (zajtrk, kosilo in večerja, samopostrežni obroki - bogat bife),1x vstop v deželo savn za 2 osebi,neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita,kopalni plašč v sobi (v Depandansi Vila Higiea 4*),na dan prihoda in odhoda kopanje cel dan,vodna aerobika od ponedeljka do sobote,jutranja gimnastika s strokovnim vodenjem fizioterapevta,animacijski program,vsak petek in soboto živa plesna glasba v Caffe&Restaurant May,brezplačen wi-fi internet,brezplačno parkirno mesto,Otroci do 4. leta BREZPLAČNO*Ponudba velja za 2 osebi.Ponudba velja za koriščenje do 30.12.2016.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Namestite se v štiri zvezdični vili Higiea iz 19 stoletja, s čudovito prenovljeno notranjostjo po načelih Feng Shui. V skrbi za zdravje in dobro počutje so tudi vilo poimenovali po boginji zdravilstva – Higiea. V kletnih prostorih vile je vinska klet z raznovrstno ponudbo slovenskih vin in domačih specialitet. Namakajte se in čofotajte v termalni vodi, ki vas ne bo le sprostila, ampak zaradi zdravilnih moči tudi blagodejno vplivala na vaše zdravje in počutje. Topli vrelec na Dobrni so poznali že stari Kelti in Rimljani, od leta 1542 pa termalna voda na Dobrni velja za idealno sredstvo pri zdravljenju različnih obolenj in poškodb gibalnega sistema. Termalna voda v Dobrni je zelo zdravilna, njeni naravni zdravilni dejavniki, kot so kalcij, magnezij in hidrogenkarbonat pa so priznani tudi s strani Ministrstva za zdravje. Alkalna termalna voda s temperaturo do 36,5 °C tako vsebuje naravne zdravilne dejavnike, zaradi kalcijevih ionov pa deluje tudi protivnetno in protialergično.
Po kopanju se vam bo prileglo kosilo v prijetnem ambientu Cafe & Restaurant May, ki se nahaja v pritličju hotela Vita 4*. Postregli vam bodo s ponudbo mesnih jedi, solatnih krožnikov, okusnih ciabatt z dodatki, testenin in domačih sladic, po katerih slovijo daleč naokoli. V petek in soboto zvečer pa se boste lahko razmigali ob živi glasbi.
Plačajte le 25 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3 dni s polnim penzionom in neomejenim kopanjem za 2, vas bo stalo le 164 €, namesto 336 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 25 €, preostali znesek 139 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na info@terme-dobrna.si ali 080 22 10.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Dobrna 50, 3204 Dobrna.Ponudba velja za 2 osebi.Ponudba velja za koriščenje do 30.12.2016.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48 h od rezervacije.Preostali znesek 139 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa 1,27 €. *Doplačilo za božično večerjo (obvezno) 24.12.2016 15,00 €/osebo.*Otroška doplačila in popusti:Otroci do 4. leta brezplačno bivanje (bivanje in polpenzion) v sobi skupaj z 2 odraslima osebama. Otroci od 4. do 10. leta starosti, ki uporabljajo lastno ali dodatno ležišče v sobi z najmanj 1 odraslo osebo – 10,00 €/dan za bivanje, polpenzion in neomejen vstop v bazene. Otroci od 10. do 15. leta starosti, ki uporabljajo lastno ali dodatno ležišče v sobi z najmanj 1 odraslo osebo – 15,00 €/dan za bivanje, polpenzion in neomejeno kopanje. Doplačilo za vstop v Deželo savn 10 €.Prihod 12.00-13.00, odhod 10.00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Terme Dobrna Kontaktni podatki: info@terme-dobrna.si ali 080 22 10Lokacija ponudnika:Dobrna 50, 3204 Dobrna


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.