Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thermana Park Laško 4*: 3 dni razvajanja in kopanja v bazenih Thermane Laško le 259 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

Thermana Park Laško 4*: 3 dni razvajanja in kopanja v bazenih Thermane Laško le 259 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite prestižen oddih v hotelu Thermana Park Laško 4*, kjer se boste razvajali in uživali v zdravilnih termalnih vodah bazenov ter si odpočili v prijetnem ambientu hotelske sobe. 3-dnevni oddih z vključenim polpenzionom za 2...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi standard v Hotelu Thermana Park Laško 4* ,2x polpenzion (zajtrk in večerja) v hotelu Thermana Park Laško,3 dni neomejeno kopanje v Termalnem centru Hotela Thermana Park Laško in na kopališču hotela Zdravilišče Laško (tudi na dan odhoda),kopalni plašč za odrasle osebe,dnevni vstop v fitnes center,možnost pitja termalne vode v pivnici hotela,hotelska kartica ugodnosti,program animacije, program sprostitve in rekreacije.brezplačen Wi-fi internet,brezplačno parkirno mesto poleg hotela.Otroci do 5. leta bivajo BREZPLAČNO*,Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.10.2016 in od 6.11. do 30.11.2016.*Opis ponudbe
Thermana Park Laško se nahaja v srcu neokrnjene narave ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitskih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani. Letos Thermana obeležuje kar 160 let zdraviliške tradicije.
Privoščite si 3-dnevni oddih z zajtrkom v luksuznem hotelu Thermana Park Laško 4*, kjer se boste razvajali in ogreli v zdravilnih termalnih vodah bazenov Termalnega Centra, čudovitih savnah (proti doplačilu) ter se odpočili v prijetnem ambientu hotelske sobe. Za boljše počutje in čudovito postavo pa boste lahko poskrbeli tudi v fitnessu.
Savna Center Thermane Laško se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete kar 7 savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so vam: velika finska savna v obliki hiše Kozjanskega, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe, finska savna, ki ponazarja element ognja, finska savna, ki ponazarja naravni element zemlje ter najsodobnejšo pridobitev – zunanjo finska savna Kristal. V Savna Centru sta tudi 2 bazena, in sicer hladni ter masažni ter dva solarija.
Poleg termalnega dela nudijo čudovit Wellness Spa Center. V Wellness Spa Centru celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, njegovim željam in iskanju harmonije. Predlagamo, da si ogledate tudi predstavitveni video in se prepričate o lepoti Thermane Laško. Vsekakor boste deležni celovitega pristopa. Plačajte le 37 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih s polpenzionom ter kopanjem v bazenih hotela Thermana Park Laško, za 2 osebi, vas bo stal le 259 €, namesto 376 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 37 €, preostalih 222 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Thermana Laško: Masaža Kakavovo doživetje (45 min.) le 35 €Thermana Laško: Pivovska masaža telesa (60 min.) le 39,90 €
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 080 81 19 ali 03 42 32 100 ali info@thermana.si.Proste kapacitete glede na razpoložljivost prostih sob. Ponudba se izključuje z ostalimi popusti in NE velja za nakup darilnih bonov. Ponudba ne velja v času dogodkov/kongresov v hotelu.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško.Ponudba velja za 2 osebi.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.10.2016 in od 6.11. do 30.11.2016, od nedelje do petka.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni. Ena oseba lahko unovči največ 4 potrdila po predhodnem dogovoru s ponudnikom.Preostali znesek 222 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Prijava: 14:00, odjava: 11:00.Doplačila na osebo na dan: Turistična taksa 1,27 €/osebo/noč.*Otroška doplačila in popusti: Otroci do 5. leta bivajo BREZPLAČNO, v kolikor spijo na ležišču skupaj s starši,otroci od 5. do 12,99 leta otroški pavšal 25€/oseba/noč.otroci od 12,99 leta do 14,99. leta otroški pavšal 35€/oseba/noč. Polpenzion 15 € na odraslo osebo. Otroška posteljica 8 €.Vstop v savna center 5€/oseba/dan.Parkirno mesto v garaži: 5€.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Ponudba se izključuje z ostalimi popusti in NE velja za nakup darilnih bonov. O ponudniku:
Ponudnik: Thermana Laško Kontaktni podatki: 03 42 32 100 Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.